SmartGames voor slimme kinderen

Al ruim 25 jaar is het de missie van SmartGames om inspirerend & educatief speelgoed te bedenken, maken & produceren. SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Daarnaast zijn er ook games die je met het hele gezin kan spelen. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Bij SmartGames hebben ze houten of plastic versies, en de spellen zijn beschikbaar in XXL, travel, compact & classic edities.

 

Games op maat

Naast SmartGames zijn er ook nog enkele series die specifiek gericht zijn op een bepaalde doelgroep.
GeoSmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. Het is een ideale STEM magnetische bouwset waarmee je thuis en in de klas leuk kunt leren. Met zijn felle kleuren, sterke magnetische onderdelen en een gepatenteerd dubbel veiligheidssysteem biedt GeoSmart onovertroffen veiligheid en duurzaamheid voor eindeloos creatief spel!

SmartMax is kleurrijk en veilig magnetisch constructiespeelgoed voor jonge kinderen. De SmartMax producten zijn zowel sterk als veilig en lenen zich tot spectaculaire creaties terwijl ze ook leuk zijn voor peuters. Het magnetisch speelgoed zorgt voor de ontwikkeling van fysieke, cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden. En het leukste van al, alle sets zijn compatibel met elkaar!