Eurodeal Sky
Skyscraper - na weekend t/o

Apple

In de spotlight
Populair in deze categorie
Apple

Apple: van de garage tot Silicon Valley

Het is moeilijk te geloven dat het huidige wereldbedrijf Apple in 1976 in een garage werd opgericht door Steve Wozniak, Steve Jobs en Ron Wayne. Het bedrijf groeide snel en verhuisde naar California. Met zijn innovatieve apparaten heeft het bedrijf een belangrijke bijdrage geleverd aan de massaproductie en ontwikkeling van een grote verscheidenheid aan producten. De producten van Apple hebben altijd gestaan voor technische innovatie, hoge kwaliteit en maximaal gebruiksgemak. Vandaag is Apple een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld en brengen ze nog steeds innovatieve producten op de technologiemarkt.

Alles wat je nodig hebt bij Apple

Bij ALTERNATE bieden we de nieuwste modellen van de verschillende producten van Apple. Bij ons vind je Macs, MacBooks, de nieuwste iPhone in verschillende versies, iPads en Apple Watch. Ook de accessoires in de vorm van AirPods, een Apple Pencil, een Magic Keyboard en de Magic Mouse geven je gebruikservaring met je Apple producten een extra boost. Met de HomePod en Apple TV maak je jouw home entertainment nog slimmer en zorg je voor een betere connectiviteit tussen al je Apple toestellen. Met de Apple AirTag raak je jouw favoriete Apple apparaten nooit meer kwijt.

Apple, perfect voor elke gebruiker

Van student tot professionele gebruiker tot entertainmentfan: bij Apple vind je het juiste apparaat en software voor je behoeften. Je kan makkelijk een iPad of MacBook gebruiken voor creatieve doeleinden, zowel voor privégebruik als voor je werk. Met een Mac Studio in combinatie met een Studio Display kan je verschillende grafische toepassingen uitvoeren en verbeter je dus makkelijk je workflow. Het is opmerkelijk dat dankzij het geavanceerde Apple besturingssysteem zelfs onervaren Apple gebruikers onmiddellijk overweg kunnen met de toestellen.