Apple: van de garage tot Silicon Valley

Het is moeilijk te geloven dat het huidige wereldbedrijf Apple in 1976 als bedrijf in een garage werd opgericht door Steve Wozniak, Steve Jobs en Ron Wayne. Het bedrijf groeide snel en verhuisde naar California. Met zijn innovatieve apparaten heeft het bedrijf een belangrijke bijdrage geleverd aan de massaproductie en ontwikkeling van een grote verscheidenheid aan producten. De producten van Apple hebben altijd gestaan voor technische innovatie, hoge kwaliteit en maximaal gebruiksgemak. Vandaag is Apple een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld met een jaaromzet van ongeveer 275 miljard US dollar en is brengen ze nog steeds innovatieve producten op de technologiemarkt.

 

Alles wat je nodig hebt bij Apple

In de loop der jaren is Apple’s portefeuille aanzienlijk uitgebreid. Het bedrijf biedt niet langer alleen Macs en MacBooks aan, maar ook iPhones, iPads en Apple Watches. Ook de accessoires in de vorm van Apple Pencil, Magic Keyboard, Magic Mouse en AirPods laten niets te wensen over. Apparaten als de Pro Display XDR worden vooral gewaardeerd door professionele gebruikers, terwijl particuliere klanten hun home entertainment naar een hoger niveau kunnen tillen met de HomePod en Apple TV. Raak niet meer kwijt met behulp van een AirTag.

 

Apple, perfect voor elke gebruiker

Van student tot professionele gebruiker tot entertainmentfan: Apple biedt een breed scala aan producten waarin iedereen gegarandeerd het juiste apparaat voor zijn behoeften vindt. Je kan makkelijk een iPad of MacBook gebruiken voor creatieve doeleinde, maar ook voor op het werk. Het is opmerkelijk dat dankzij het geavanceerde Apple besturingssysteem zelfs onervaren Apple gebruikers onmiddellijk overweg kunnen met de toestellen.