Sky Links
Santander JKP Sky

Gaming

Onze toppers
In de spotlight
Populair in deze categorie
Gaming

Xbox, PlayStation, Switch - Consoles en accessoires bij ALTERNATE

Bij ALTERNATE vind je consoles van Microsoft, Sony, Nintendo en meer. Naast een grote keuze aan consoles en gaming pc's hebben we in onze online shop een uitgebreid en voordelig assortiment aan diverse accessoires om jouw spelplezier te vergroten. Daarnaast bevat deze categorie ook producten zoals VR-brillen, gaming chairs en gaming desks van verschillende merken, maar ook allerlei soorten streaming gear en race simulators. Na een lange periode als nichemarkt is gaming één van de pijlers van succesvol home entertainment geworden dankzij de verdere ontwikkeling van consoles en de daarvoor beschikbare games. Bestel jouw favoriete console vlot online op ALTERNATE.

Microsoft Xbox - speelplezier van de nieuwe generatie

De Xbox wordt pas een echte next-gen game-ervaring met de juiste games en accessoires, of het nu over de Xbox One, de Xbox Series X of de Series S gaat. Naast diverse Xbox controllers koop je bij ALTERNATE ook stuurwielen, joysticks, headsets of complete gaming seats. Blader door onze online winkel en profiteer van lage prijzen.

Sony Playstation - de ideale console voor een avondje gamen

De Playstation van Sony is een van de populairste consoles sinds het begin van het spelconsoletijdperk. In de ALTERNATE online shop vind je niet alleen de PlayStation 5 console, maar ook praktische accessoires zoals controllers, headsets en stuurwielen. Heb je nog een PlayStation 4 console? Geen probleem! Ook daarvoor hebben we nog verschillende controllers, opladers, headsets en stuurwielen. Sinds de komst van de PlayStation 5 zijn er verschillende soorten accessoires bijgekomen. Op zoek naar een nieuwe oplader, afstandsbediening of camera voor jouw console? Dan ben je bij ALTERNATE aan het juiste adres.

Nintendo - de bekende fabrikant van Wii en DS

De spelconsoles van Nintendo zijn zeer populair, vooral vanwege hun exclusieve speltitels. Klassiekers als Super Mario en Co. beleven regelmatig een aantrekkelijke revival op Nintendo-consoles en zorgen gewoon voor veel speelplezier. De Nintendo Switch brengt een nieuwe manier van gamen. Deze console gebruik je namelijk door hem aan te sluiten op de tv, maar ook als handheld console. Daarnaast wissel je ook gemakkelijk tussen alleen gamen en gamen met vrienden. De Nintendo Switch Lite is dan weer het model om enkel handheld games mee te spelen. Ook voor deze console bestaan er verschillende controllers en accessoires zodat je kan gamen zoals jij dat wilt.

Laptop pc- meer dan alleen gaming

Met een echte gaming pc van ALTERNATE kan je uren aan een stuk gamen. Maar zelfs een conventionele computer kan worden omgetoverd tot een gaming box met krachtige RTX of GTX grafische kaarten. Daarnaast heb je een goede gaming monitor nodig en een paar accessoires zoals gamepads, toetsenborden, muizen en muismatten om het gamen aangenamer te maken. Om volledig ondergedompeld te worden in je games, zijn er race simulators van bijvoorbeeld RaceRoom en Playseat. Als je liever mobiel blijft, ben je goed uitgerust met ons ruim aanbod aan gaming laptops. Om je games vlot te laten verlopen kan een gaming router van pas komen. Je kan dit allemaal gemakkelijk online bestellen bij ALTERNATE. Wil je een stap verder gaan? Dan vind je in deze categorie ook VR-brillen en accessoires voor onder andere Meta en HTC VIVE.

Het juiste materiaal voor elke streamer

Als je interesse hebt in streamen of je wilt je set-up upgraden, dan heeft ALETRNATE een ruim aanbod aan streaming gear. Als je net begint met streamen, heb je een streaming pc nodig. Daarnaast zijn een webcam, microfoon en capture card ook een must have. Heb je al wat meer ervaring? Dan kan je beginnen kijken naar een nieuw stream light, green screen of stream deck.