Eurodeal Sky
ASUS Gaming laptop
€ 1.299,00

Het juiste gereedschap is cruciaal

Hamermoersleutelboormachineschroevendraaiertafelzaagbovenfrees of bijl... Het zijn maar enkele van de gereedschappen die waarschijnlijk in vele Belgische garages of werkbanken opgeborgen liggen. Maar vaak is het ideale gereedschap dat jij zou kunnen gebruiken tijdens een doe-het-zelf-sessie niet te vinden in jouw gereedschapskist of werkbank. En om huizen te bouwen en te verbouwen heb je genoeg kwalitatief gereedschap nodig om al je vrienden of familieleden aan het werk te zetten.

Boormachines, schaafmachines en cirkelzagen voor renovatiewerkzaamheden

Er zijn gereedschappen met voor alle mogelijke taken. Elektrisch gereedschap, bijvoorbeeld, is bijzonder krachtig. Dit gereedschap kan worden gebruikt om vrijwel elk huis af te breken en weer op te bouwen. Of het nu een boormachineschaafmachinecirkelzaag of slijpmachines is: met deze machines zorg je voor een professionele afwerking. Een compressor, generator en ander professioneel gereedschap doen de rest. Natuurlijk zijn er in deze categorie ook speciale gereedschappen die niet iedere vakman heeft. Het werken met deze krachtige machines moet geleerd worden. Een breekhamer of een schroefmachine is misschien kinderspel om te bedienen, maar voorzichtigheid is geboden bij het gebruik van een kettingzaag of een soldeerbout. De elektrische kracht van deze gereedschappen mag nooit worden onderschat - veiligheid komt altijd op de eerste plaats!

Handgereedschap: een must-have in elke werkplaats

Als je de voorkeur geeft aan pure spierkracht, kan je klassiek handgereedschap gebruiken, zoals hamersmomentsleutelstangenschroevendraaiers of handzagen. Deze gereedschappen zijn ook nodig voor elk huisbouw- of renovatieproject en mogen niet ontbreken in de werkplaats. Doe-het-zelf is ook hier het motto! Handgereedschap van hoge kwaliteit heb je best altijd bij de hand om kleine opknapwerkjes uit te voeren die in het dagelijks leven de kop opsteken. Bijvoorbeeld om de nieuwe familiefoto's aan de muur te hangen of de afvoer in de keuken te repareren.

Al je gereedschap berg je compact en ordelijk op in een gereedschapskist of een gereedschapswagen. Zo kan je jouw favoriete tools altijd gemakkelijk terugvinden. Je kan deze kopen zonder gereedschap of met volledige uitrusting. Met een gereedschapskast zorg je voor nog meer plaats voor al je gereedschap en accessoires. Een werkkast of gereedschapswagen heeft voldoende opbergruimte en oppervlakken om vrij te kunnen werken. Dus waar wacht je nog op? Doe het zelf!

Groot gereedschap voor grote doe-het-zelvers

Gereedschap is niet alleen nodig in huis. Ook het terrein rond het huis heeft de nodige zorg nodig - van vakman tot tuinman. Bijlzaag of sikkel: ook in de tuin is het nodige gereedschap nodig. Het bosbouwgereedschap in ons assortiment is bestand tegen alle weersomstandigheden. Bomen vellen of hout hakken is niet langer een probleem met de juiste bijl. Maar of het nu binnen is bij het bouwen van een huis of buiten bij het verzorgen van bomen: neem altijd de nodige voorzorgsmaatregelen als je een mes of een zware machines gebruikt. Om je te beschermen tegen verwondingen en ongevallen hebben we bij ALTERNATE een ruim aanbod aan werkbescherming beschikbaar. Dit en al het nodige gereedschap van bekende merken zoals BoschMakita en Einhell vind je in onze webshop. Koop het beste gereedschap, veilige uitrusting en gereedschap voor beginners en professionals online bij ALTERNATE!