Tuin en gazononderhoud: praktische hulpjes voor elke tuinier

Tuinieren is bijzonder gevarieerd en omvat een breed scala van taken, van het maaien van het gazon tot het snoeien van planten. Voor zo’n gevarieerde taken biedt ALTERNATE een groot assortiment aan tuingereedschap om het tuinieren gemakkelijker en efficiënter te maken voor jou. Of het nu gaat om tuin- of gazononderhoud of grondbewerking, onze takkenscharen, grasmaaiers en hogedrukreinigers creëren een prachtige buitenomgeving. Bekijk ons hoogwaardig aanbod aan gereedschappen van GARDENA, Kärcher, Makita en andere bekende merken. En dankzij de smart garden producten wordt het nog eenvoudiger om je gazon en terras goed te onderhouden. Bezoek de online ALTERNATE winkel en vind alles wat het hart van een tuinier begeert. Voor 21 uur besteld? Morgen in huis!

Plezier en comfort voor jouw tuin met tuinmeubelen en speeltoestellen

Een goed verzorgde tuin of terras is nog altijd niet compleet zonder de juiste tuinmeubelen. Ze geven een elegante en comfortabele flair aan de tuin, het terras of het balkon. Van gezellige tuinstoelen tot tuintafels of misschien wel een tuinset. Bij ALTERNATE verkopen wij modieuze meubelen en accessoires, inclusief een aantal woonaccessoires die passen in elke tuin. Ook aan de kleintjes wordt er gedacht, zo mogen speeltoestellen zoals glijbanen, zandbakken, speelhuisjes en trampolines niet ontbreken. Terwijl de kinderen zich buiten volledig uitleven, geniet je van jouw tuin in een comfortabele hangmat of hangstoel. Zoek je nog meubelen om te ontspannen? Kijk eens op onze online shop!

Verkoeling neer te zetten voor iedereen

Ontdek onze ruime keuze aan bewateringsmateriaal zoals tuinslangen, regentonnen, sprinklers en pompen die je kan gebruiken om je tuin van water te voorzien. Zeker tijdens het warme seizoen is het belangrijk dat je de juiste apparatuur bezit om je planten en gras te besproeien. Zo kan je een slimme besproeiingscontroller kopen om water en tijd te besparen. Daarnaast vind je de nodige accessoires zoals kraanaansluitingen, koppelingen, slangstukken en verbindingen in deze categorie. Zo blijft je tuin altijd extra groen, ook in de zomer!

Niet enkel je planten hebben bij warm weer verkoeling nodig, maar ook jij! ALTERNATE biedt verschillende soorten zwembaden, van een leuk kinderzwembad tot opblaasbare jacuzzi's van bekende merken als Bestway of Intex. Met de juiste zwembadaccessoires en een comfortabele water- of luchtmatras vinden zowel jij als jouw dier verkoeling in de warme zomermaanden. Meer fan van een (zwem)vijver in je tuin? Bij ALTERNATE vind je verschillende producten en inspiratie om je vijver te onderhouden, verlichten en te decoreren.