Tuin en gazononderhoud: praktische hulpjes voor elke tuinier

Tuinieren is bijzonder gevarieerd en omvat een breed scala van taken, van het maaien van het gazon tot het kalken en schoonmaken van het pad. Voor zo’n gevarieerde taken biedt Alternate.be een groot assortiment aan tuingereedschap om het tuinieren gemakkelijk en efficiënt te maken. Of het nu gaat om tuin- of gazononderhoud of grondbewerking: van takkenschaar tot grasmaaier tot hogedrukreiniger, bij Alternate.be vind je alles wat het hart van een tuinier begeert. Ontdek hoogwaardige gereedschappen van GARDENA, Kärcher, Makita en andere bekende merken. Met deze krachtige tuingereedschappen wordt tuinieren leuk! En dankzij de smart garden producten wordt het nog makkelijker om je tuin goed te onderhouden.

 

Plezier en comfort voor de tuin met tuinmeubelen en speeltoestellen

Een goed verzorgde tuin is nog altijd niet compleet zonder de juiste tuinmeubelen. Tegelijkertijd geven tuinmeubelen ook een elegante en comfortabele flair aan de tuin, het terras of het balkon. Van gezellige tuinstoelen tot plastic tuintafels en ligstoelen: Bij Alternate.be vind je handige meubelen en de juiste accessoires voor jouw tuin. Ook aan de kleintjes wordt er gedacht, zo mogen speeltoestellen in de tuin zoals glijbanen, zandbakken, speelhuisjes en trampolines niet ontbreken - kinderen kunnen zich volledig uitleven in de frisse lucht. Wil jij ondertussen rustig ontspannen, dan is een hangmat of een hangstoel de perfecte oplossing. Heb je een vijver in de tuin? Dan vind je bij Alternate.be alles voor de vijver te onderhouden, verlichten en te decoreren.

 

Koeling voor iedereen

Om de tuin optimaal te kunnen besproeien, vooral in het warme seizoen, is het belangrijk over de juiste apparatuur te beschikken. Zo kan je een slimme besproeiingscontroller gebruiken om makkelijk een bewateringsschema in te stellen. Naast irrigatiesystemen vind je bij Alternate.be verschillende producten om je tuin te voorzien van water zoals tuinslangen, tuinspuiten, regentonnen, sprinklers en nog veel meer. Daarnaast vind je de nodige accessoires zoals kraanaansluitingen, koppelingen, slangstukken en verbindingen in deze categorie. Zo blijft je tuin altijd mooi groen, ook in de zomer! Niet enkel je platen hebben bij warm weer verkoeling nodig, maar jij ook. Alternate.be biedt verschillende soorten zwembaden, van een leuk kinderzwembad tot opblaasbare jacuzzies van Bestway of Intex. Met de juiste zwembadaccessoires en een comfortabele water- of luchtmatras worden zelfs warme dagen draaglijk.