Sky Links
Santander JKP Sky

Camera

Videocamera's Webcams
Onze toppers
In de spotlight
Populair in deze categorie
Camera

Nieuwe camera kopen? Dat kan makkelijk online!

Vandaag de dag kan iedereen geweldige beelden maken met smartphonecamera’s. Maar dat wilt niet zeggen dat we onze compact of spiegelreflexcamera’s moeten of kunnen vervangen door een smartphone. Sommige apparaten hebben zo’n specifieke functies en gebruiksgemak dat je deze absoluut niet kan missen.
Bij ALTERNATE vind je geen digitale fotocamera’s met superlenzen. Wat we wel verkopen zijn dashcams voor onderweg, webcams om jezelf te filmen in hoge kwaliteit en hoogwaardige beveiligingscamera’s. Bij ons vind je gegarandeerd de beste (video)camera voor jouw behoeften!

Camera's voor thuis en onderweg

Met een goede webcam zorg je voor wijdere angles, om meer van jezelf en je omgeving in beeld te krijgen. De modellen online hebben hoge resoluties zodat je in full HD en zelfs in 4K kan filmen. Ga voor een betere beeldstabilisatie met de stevige en aanpasbare bevestigingen. En met autofocus en geavanceerde instellingen film je altijd in perfecte beeldkwaliteit. Maar wil je jouw setup écht naar een hoger niveau tillen? Dan combineer je een webcam best met een microfoon om zo voor een geweldige beeld- en audiokwaliteit te zorgen op je video’s.

Videocamera's zijn de perfecte keuze voor iedereen die bewegende beelden wil vastleggen. Bij ALTERNATE bieden we in deze categorie vooral compacte dashcams aan. Zo film je jouw avonturen on the road met wide angle lenzen en hoge resoluties tot 4K. De dashcams kunnen een botsing detecteren, opnemen en hebben een ingebouwde GPS ontvanger. De beelden stuur je direct naar je smartphone met een bijhorende app. Met de time-lapse-functie neem je lange video’s op zonder dat je geheugen direct vol zit. Met een dashcam voel je je veiliger en kan je achteraf terug genieten van je avonturen met de auto.

Beveiligingscamera’s voor meer gemoedsrust

Andere belangrijke camera’s uit ons assortiment zijn de beveiligingscamera’s. Zowel geschikt voor particulieren als voor professionele gebruikers. Met deze robuuste en weerbestendige producten ben je altijd gerust. Je plaatst ze op strategische plaatsen bij je thuis of in de winkel, om de omgeving goed in de gaten te houden. Zelfs bij veel licht of in het donker past de camera zich aan om gedetailleerde beelden te maken. Geen enkel hoekje zal onzichtbaar blijven dankzij de brede lenzen en ingebouwde infraroodsensor. Je kan ook je voordeur uitrusten met een videodeurbel. Zo zie je direct wie er aanbelt en communiceer  je vanop afstand met die persoon als je niet thuis bent.

Camera-accessoires die niet kunnen ontbreken

Bescherm en transporteer al je cameramateriaal, en andere dure technologie, optimaal met onze robuuste koffers die water- en stofdicht zijn. Door de gewatteerde inleg blijft je kostbaar apparatuur liggen in hun compartiment. Verkies je liever een rugzak met verschillende compartimenten? Dan ben je bij ALTERNATE ook aan het juiste adres.
Om al die honderden, duizenden foto’s en video’s op te slaan heb je snelle geheugenkaarten nodig met veel opslagcapaciteit. In onze webshop vind je SD-kaarten en microSD-kaarten tot 1 TB en adapters om deze bestanden over te zetten. Met de camera-accessoires van ALTERNATE zorg je voor een veilig transport van je cameramateriaal en voor voldoende geheugen. Geen stress meer tijdens het filmen van al je avonturen.