Software en apps om je computer optimaal te laten werken

Software verwijst naar alle programma's en gegevens die er niet fysiek tastbaar uitzien, maar van cruciaal belang zijn voor de prestaties van je hardware. Zo zijn besturingssystemen zoals Linux en Windows zeer belangrijk om al je processen te regelen en zorgen zij voor een soepele werking van je computer of laptop. Bij ALTERNATE bieden we Windows 11 aan in de Home en Pro versie. Om je apparaten gezond te houden en je bestanden veilig te stellen is het slim om een antivirus te installeren. Norton is een betrouwbare en krachtige software om je data te beschermen. Andere toepassingen van Norton is het proactief scannen naar virussen om je pc virusvrij te houden.

Betrouwbare software en apps voor elk apparaat afgestemd op jouw business

Alle software die ALTERNATE aanbiedt maakt je werk gemakkelijker zoals bijvoorbeeld data analyseren, bestanden opslaan, presentaties maken in PowerPoint, online meetings inplannen en bijwonen, etc. Microsoft Office en Microsoft 365 zijn softwarepakketten met meerdere functionaliteiten die zowel voor particulieren als voor bedrijven handig in gebruik zijn. Office is een eenmalige aankoop die je installeert op 1 pc of Mac, 365 is een jaarlijkse licentie waarmee je flexibel kan werken op meerdere apparaten. Beide softwarepakketten bevatten handige apps om je werk te automatiseren en te optimaliseren. De Microsoft 365-software kan je ook gebruiken op je smartphone, tablet en andere mobiele toestellen. Download de apps en werk verder on the go.

Als je meer creatieve uitingen, voor werk of hobby, wil maken dan zijn grafische en designsoftware perfect om je hierbij te helpen. Deze software is ideaal om logo's te ontwerpen, afbeeldingen te editen, video's te bewerken en nog veel meer. De limiet van deze software is je eigen creativiteit en verbeelding. Zorg ervoor dat je regelmatig de nieuwste aanpassingen, features en downloads voor deze creatieve tools binnenhaalt om optimaal te blijven werken.