Laptops en tablets voor onderweg

Wil je graag on the go kunnen werken of gamen? Dan kan een laptop zeker van pas komen. Deze kleine en compacte computer biedt de oplossing voor remote werken, een compacte bureau of mensen die vaak onderweg gamen of werken. Of je nu een powerhouse nodig hebt met een stevige batterij om een hele dag door te kunnen gamen of toch kiest voor een creator model dat programma's als Adobe Premiere Elements probleemloos kan draaien, bij ALTERNATE ben je op het juiste adres. Verkies je een flexibel hybridemodel? Dan ben je geholpen met een 2-in-1 of een convertible, die je laat genieten van zowel een laptop als tablet in 1 apparaat. Met een ruime keuze aan formaten, doelen en populaire fabrikanten zoals MSI, HP en ASUS vind je bij ons altijd wel iets wat je zint. Op zoek naar een notebook die een hele dag mee kan om op kantoor te werken? Dan hebben we een ruime keuze aan zakelijke laptops. Voor wie zijn laptop vaak meeneemt, is het geen slecht idee om deze te beveiligen. Dit kan zowel met een inkijkbeveiliging om nieuwsgierige mensen een stap voor te zijn, als met een diefstalbeveiliging. Ook een extra muis of toetsenbord kan van pas komen en die neem je makkelijk mee in je laptoptas. Alle laptops zijn voorzien van een heel aantal aansluitingen zodat je makkelijk je randapparatuur kan aansluiten.

Heb je het graag wat compacter? Dan kan je altijd een tablet kopen. Die zijn klein, steek je makkelijk weg en werken vlot. Bij tablets kies je vaak voor het besturingssysteem waar je het liefst mee werkt. Je kan kiezen tussen Android tablets van Samsung, Windows 11 tablets van Microsoft en iPadOS tablets van Apple. Verder hebben tablets een scherm tussen de 8 en 14 inch en kan je er voor kiezen een tablet te kopen die uitgerust is met 4G.

Laptops voor creators en gamers

Content creatie vraagt veel tijd en energie en je wil natuurlijk een laptop die jouw taken kan verwerken. Een goede creator laptop is voorzien van een krachtige processor met ruime rekenkracht en een laptop-GPU die je technische tekeningen zonder haperingen kan openen. Verder zijn deze notebooks voorzien van een groot en helder scherm met een QHD+ resolutie of hoger. Hierdoor verwerk je grafische taken met een kristalhelder beeld en weet je dus zeker dat alles er goed uitziet. Voeg daar nog minstens 16 GB RAM geheugen en een 1 TB SSD aan toe en je bent gerust.

Ben je toch eerder op zoek naar een laptop waar je uren aan een stuk mee kan gamen? Dan bekijk je best onze gaming laptops. Deze notebooks zijn voorzien van een NVIDIA GeForce RTX grafische kaart zodat ze elke zware game aankunnen. Het scherm heeft een hoge refresh rate zodat alle beelden soepel en zonder tearing afgespeeld worden. Zo blijf je de vijand altijd een stap voor. Met een krachtige Intel Core of AMD Ryzen processor ben je zeker dat je games vlot gespeeld kunnen worden.

Twijfel je nog welke laptop het beste bij jou past? Maak dan gebruik van onze handige laptopkiezer! Dan krijg je de modellen te zien die het beste bij jouw wensen aanleunen.