Laptops

Als je op zoek bent naar een nieuwe laptop, kan je bij ALTERNATE steeds terecht. Of je nu een powerhouse nodig hebt met een stevige batterij of toch kiest voor een creator model dat programma's als Adobe Premiere Elements probleemloos kan draaien, bij ons ben je op het juiste adres. Verkies je net een flexibel hybridemodel? Dan ben je geholpen met een 2-in-1 of een convertible model, dat je laat genieten van het beste van zowel laptop als tablet in 1 model. Met een ruime keuze aan formaten, doelen en populaire fabrikanten zoals MSIHP of ASUS vind je bij ons altijd wel iets wat je zint.

 

Zakelijke laptops

Leef je on-the-go, dan weet je hoe belangrijk het is om een laptop te hebben met een batterij die een lange levensduur heeft. Kwalitatieve onderdelen in business laptops zorgen ervoor dat jouw notebook beter beschermd is tegen de dagelijkse schrammen en stoten. Steek het toestel in zijn laptoptas en je bent klaar om weer te vertrekken!

 

Creator laptops

Ben jij een creatieve duizendpoot die professioneel bezig is met het bewerken van foto's, video's of muziek? Of doe je wel eens aan grafisch ontwerp of technisch tekenen in je vrije tijd als hobby? Dan ben jij op zoek naar een creator notebook. Deze krachtige laptops hebben genoeg kracht om de meeste grafische programma's met gemak te draaien, wat ze onmisbaar maakt voor elke architect, muziekproducent of hobbykunstenaar. De hele Adobe Suite, CAD of andere zware programma's zijn geen probleem voor deze notebooks. Al wat jou rest is kiezen of je liever een groot scherm van 18" haalt, of toch liever een compacter 12,1" model mee op pad neemt.

 

Hybride laptops

De convertible notebook heeft een toetsenbord die je naar achteren kan klappen om het toestel als tablet te gebruiken, terwijl je bij de 2-in-1 het toetsenbord gewoon gemakkelijk kan verwijderen. Als je toch meer nood hebt aan een lichtgewicht toestel die je gemakkelijk in je tas meeneemt, kan je nog steeds een tablet als alternatief gebruiken.

 

Gaming laptops

Heb je nood aan optimale prestaties die elke game probleemloos kunnen draaien? De ALTERNATE gaming laptops zijn voorzien van de beste componenten. Dankzij een krachtige CPU en grafische kaart gepaard met een snel RAM-geheugen zullen de sterke prestaties uit een compacte behuizing je verbazen. De rekenkracht, DirectX-effecten en hoge grafische resolutie zorgen ervoor dat jij jou favoriete games altijd bij de hand hebt.