Eurodeal Sky
MSI koop laptop win monitor

E-mobility om al je elektrische voertuigen van stroom te voorzien

In ons straatbeeld zijn elektrische voertuigen meer en meer aanwezig. Vooral auto's, maar ook fietsen, steps en motorfietsen worden elektrisch en al die voertuigen moeten opgeladen worden. Om aan deze stijgende vraag te voldoen, bieden we bij ALTERNATE kwalitatieve oplaadmogelijkheden en -producten, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Laadpalen: slimme laadoplossingen met power

Om je voertuig op te laden wil je natuurlijk een sterke, betrouwbare oplader hebben die niet in de weg staat in de garage of die te veel plaats inneemt op je oprit. Daarom verkopen we bij ALTERNATE krachtige wallboxen die duurzaam zijn, makkelijk te installeren zijn en ook geschikt zijn voor buiten. Hun compacte omvang en stijlvolle design passen bij elk huis. Met onze wallbox-accessoires kan je deze laadpunten op een statief zetten, van extra stevige laadconnecters voorzien en de laadkabels verlengen en opbergen in houders. Wil je een extra laadkabel of voor meer veiligheid gaan met een kabeladapter? Bekijk ons ruim assortiment in EV-laadkabels met verschillende lengtes. Zelfs op reis moet je geen stress meer hebben om een laadpaal op je route te vinden. Met de mobiele wallboxen tover je elk stopcontact om in een laadstation voor je elektrische auto.

E-steps: een compacte mobiliteitsoplossing

Met onze sterke e-steps ben je wendbaar in het verkeer terwijl je zichtbaar bent in het verkeer door de sterke voor- en achterlichten en reflectoren. Door hun aluminium legering zijn ze uiterst duurzaam, voelen ze licht aan en zijn ze gemakkelijk te dragen (en op te plooien). Zo kun je e-steps flexibel gebruiken, eventueel met andere vervoersmiddelen, om op je eindbestemming te geraken.