Hardware voor elke build

Hardware verwijst naar alle mechanische en elektronische onderdelen die je in een computersysteem kan terugvinden en heeft dus, in tegenstelling tot software, betrekking op alle onderdelen die fysiek zijn geïnstalleerd. Hardware varieert van basis pc-componenten zoals moederborden, processoren, grafische kaarten, SSD's tot kleinere onderdelen zoals case fans en kabels. Op de ALTERNATE website vind je onder hardware niet enkel onderdelen voor het bouwen van jouw pc, maar ook externe componenten zoals monitoren, printers, headsets, pc-speakers en randapparatuur. De categorie hardware omvat dus alles wat je nodig hebt om je set-up compleet te maken.

 

Hardware voor consumenten én bedrijven

Bouw je zelf een pc en zoek je nog de juiste componenten? Die vind en bestel je snel en makkelijk op ALTERNATE.be. Van behuizingen, voedingen en geheugen, tot netwerkkaarten, harde schijven en CPU-koelers. Daarnaast vind je ook alles voor een pc met waterkoeling. Daarnaast biedt ALTERNATE ook allerlei producten voor kleine en grote bedrijven. Onder hardware vind je servercomponenten, alle soorten printers en allerlei netwerkoplossingen. Van access points tot routers, van switches tot powerlines. Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te verbinden.

 

Randapparatuur – de juiste hardware voor elke computer

Randapparatuur wordt dan meestal wel extern aangesloten op je systeem, het blijven essentiële onderdelen. Daarom vind je deze componenten ook terug onder hardware bij ALTERNATE. Op deze manier vind je alles wat je nodig hebt om je pc-systeem compleet te maken in één categorie. Ook invoerapparaten die je nodig hebt tijdens het gamen kan je hier terugvinden. Van muizen tot stuurwielen, maar ook joysticks, gamepads en toetsenborden.