Sky Links
Sky

Televisie & audio

Onze toppers
In de spotlight
Populair in deze categorie
Televisie & audio

Televisie, audio, stereo, HiFi en projectoren voor een bioscoopervaring

Een televisie van hoge beeldkwaliteit zoals die van LG of Xiaomi vormt de basis van goede home entertainment. Dit kan je dan combineren met een mediaspeler en goede audio-apparatuur zoals een soundbar van Dolby Atmos of luidsprekers van Bowers & Wilkins. Met een goede audio installatie zorg je voor een betere geluidregeling van al je apparaten. Bij ALTERNATE profiteer je van een grote keuze aan entertainmentapparatuur aan lage prijzen met snelle levering om jouw persoonlijke home cinema samen te stellen.

Televisies en beamers - een solide basis

De dag van vandaag bestaan er verschillende soorten televisies zoals OLED, QLED, maar ook 4K en zelfs 8K-tv's! Wil je een nieuwe televisie die mee is met zijn tijd? Dan is een smart tv de beste keuze. Naast geschikte tv-toestellen biedt ALTERNATE ook beamers, projectieschermen, dvd-spelers en blu-rayspelers aan. Ook bij projectoren heb je een ruime onderverdeling en technieken om beelden in het groot te projecteren: een 3D-projector, een DLP-projector maar ook een 4K-, laser- of ledprojector. Bovendien kan je in onze webshop de juiste ontvangsttechnologie voor jouw behoeften vinden, of het nu gaat om DVB-T, LNB of antennekabels. Sluit bijvoorbeeld een DVB-T kabel aan op je televisie.

Audio, hifi, hoofdtelefoons - ontdek akoestische hoogtepunten

Een goede hifi-installatie is niet alleen een goede basisuitrusting voor muziekliefhebbers. In combinatie met tv's, consoles en beamers zorg je voor een volwaardige home cinema met een hoogwaardiger en realistischer beeld- en geluidsweergave. Kies voor een compacte hifi-set als je klein wil beginnen. Wil je je huidig systeem uitbreiden? Dan bestaan er verschillende soorten speakers. Voor je hifi-systeem bestaan er center luidsprekers, speakerboxen maar ook soundbars en zuilspeakers om je geluid en akoestiek te verbeteren. Voor een diepere bas heb je een soundbar met een losse subwoofer of koop je een soundbar met ingebouwde subwoofer. Ook als je op zoek bent naar een volledige set, kan je bij onze winkel terecht. Voor een nog beter geluid en een makkelijkere bediening ervan heb je keuze uit ons assortiment van AV-receivers, cd-spelers, versterkers en netwerkspelers.

Schaf een platenspeler of radio aan om altijd naar je favoriete muziek te luisteren. Wil je het gevoel hebben dat je films bekijkt in de bioscoop? Kies dan voor een surround sound systeem of multiroomspeakers. Connecteer al je slimme apparaten met een smart speaker en bedien deze multimedia met je stem. Met een draadloze wifi of bluetooth speaker luister je jouw favoriete muziek overal. Voor een meer private geluidservaring, zijn onze hoofdtelefoons zoals die van Sony, Sennheiser en Sonos, perfect om je ongestoord te laten genieten van films, series en muziek.

De juiste accessoires voor jouw home cinema set

Met kabels en adapters kan je jouw home-entertainmentapparaten op een doeltreffende manier aansluiten. Bij ALTERNATE bieden we aansluitingen zoals luidsprekerkabels, antennekabels en HDMI (2.1) kabels, aan. Daarnaast hebben we nog een uitgebreid aanbod van bijpassende accessoires voor je audio en beeldapparaten om je setup compleet te maken zoals: afstandsbedieningen, tv-bevestigingen n stekkerdozen. Ook voor projectoren bieden we handige accessoires aan zoals bevestigingen en tassen. Philips biedt ook een scala aan verlichtingsproducten die jouw woonkamer setup compleet maken.