Televisie, Audio, HiFi en projectoren - bij ALTERNATE

Een televisie van hoge kwaliteit vormt de basis van goede home entertainment. Dit wordt dan aangevuld met een dvd-speler of blu-rayspeler, speciaal ontworpen ontvangsttechnologie zoals SAT-systemen en goede audio-apparatuur. Een goede hifi-installatie en hoofdtelefoon zijn onontbeerlijk voor ongestoord audiogenot. Profiteer van de grote keuze en lage prijzen in de ALTERNATE.be online shop om jouw eigen persoonlijke thuisbioscoop samen te stellen.

 

Televisies en beamers - een solide basis

Een televisie is nu in bijna elk Belgisch huishouden te vinden. De dag van vandaag bestaan er verschillende soorten televisies zoals oled-, qled-, maar ook 4K- en zelfs 8K-tv's! Wil je een televisie die mee is met zijn tijd? Dan is een smart-tv de beste keuze. Naast geschikte televisietoestellen biedt ALTERNATE.be ook beamers, dvd-spelers en blu-rayspelers aan. Ook bij projectroen heb je een ruime keuze aan technieken zoals een 3D-projector, een DLP-projector maar ook een 4K-, laser- of ledprojector. Bovendien kan je in onze webshop de juiste ontvangsttechnologie voor jouw behoeften vinden, of het nu gaat om DVB-T, LNB of antennekabels.

 

Audio, hifi, hoofdtelefoons - ontdek akoestische hoogtepunten

Een goede hifi-installatie is niet alleen een goede basisuitrusting voor muziekliefhebbers. Televisies en consoles profiteren ook van een hoogwaardige geluidsweergave. Kies voor een hifi-set als je klein wil beginnen. Met deze compacte systemen kan je al veel doen. Wil je je huidig systeem uitbreiden? Dan bestaan er verschillende soorten speakers. Voor je hifisysteem bestaan er center speakers, speakerboxen maar ook soundbars en zuilspeakers om je akoestiek te verbeteren. Voor een diepere bas voeg je makkelijk een subwoofer toe. Ook als je op zoek bent naar een volledige set, kan je bij ALTERNATE.be terecht. Als het geluid goed zit, zijn er altijd nog andere dingen die verbeterd kunnen worden. In ons assortiment vind je AV-receivers, cd-spelers, tuners, versterkers en netwerkspelers. Hier kan je makkelijk ook een platenspeler of radio aan toevoegen, zo kan je altijd naar je favoriete muziek luisteren. Wil je altijd het gevoel hebben dat je films bekijkt in de cinema? Kies dan voor een surround systeem of multiroomspeakers. Nog een handige manier om je muziek over te horen of om simpelweg te weten te komen hoe laat het is, welk weer er voorspeld wordt of wat er op je boodschappelijstje staat is met de hulp van een smart speaker. Gewoon koppen en een vraag stellen! Hoofdtelefoons bieden je een directe en ongestoorde geluidservaring zonder beperkingen. Bovendien vind je in onze online shop mp3-spelers voor mobiel muziekgenot. Neem je muziek overal mee naartoe dankzij een bluetooth speaker.

 

De juiste accessoires voor jouw home-entertainment

Met kabels en adapters kan je jouw home-entertainmentapparaten op een doeltreffende manier aansluiten. Voor dit doel bieden wij je bij ALTERNATE.be luidsprekerkabels, antennekabels en HDMI-kabels, aan. Een uitgebreid aanbod van bijpassende accessoires rondt ons online aanbod in deze categorie af. Hieronder vallen verschillende afstandsbedieningen, tv-bevestigen en stekkerdozen. Maar ook voor projectoren vind je accessoires zoals 3D-brillen, projectieschermen, bevestigingen en tassen.