1-5 van 5 resultaten

Bespaar plaats met onze all-in-one PC’s

Een all-in-one pc, of kortweg AIO-pc, is de perfecte oplossing wanneer je belang hecht aan ruimte, energie-efficiëntie en stilte. Deze personal computers zien er op het eerste zicht uit als een gewone monitor, maar de hardware is gewoon ingebouwd in de behuizing van het scherm. Dit zorgt er voor dat de AIO veel compacter is dan traditionele desktop pc’s. Naast ruimte besparen, besparen ze ook stroom door een LED-monitorbehuizing met laag verbruik. Bovendien zijn ze stiller in werking dan de meeste desktop pc’s. Natuurlijk is hun gebruiksgemak niet te onderschatten. Sluit de monitor, de muis en het toetsenbord aan en je kan beginnen!

Uiteraard is niet elke all-in-one pc gelijkwaardig. De ene is eerder geschikt voor gemakkelijk administratief werk, de andere is gespecialiseerd in het razendsnel bewerken van foto’s en video’s. Bij ALTERNATE vind je een AIO voor al jouw noden. Wil je een pc met een stevige werksnelheid? Dan kies je voor een model met een sterkere processor. Wil jij vooral dat dingen snel laden en soepel werken? Let dan zeker op het werkgeheugen. De grafische kaart is samen met het scherm verantwoordelijk voor een scherp beeld en vooral belangrijk bij beeld- en videobewerking. Let op de harde schijf als je veel opslagruimte nodig hebt, of als je wilt dat je gegevens snel worden opgeslagen.

Als werk pc op kantoor, als kassasysteem in het restaurant of als homecinema in je kamer: de all-in-one doet het allemaal.