Kingston logo
HyperX

Met Kingston Technology maak je steeds de juiste keuze.

Kingston Technology werd in 1987 opgericht in Californië door John Tu en David Sun. Het bedrijf kwam toen met slechts één product op de markt, namelijk verwisselbare geheugenmodules. Vandaag de dag staat Kingston bekend als één van de grootste fabrikanten ter wereld van geheugenoplossingen voor servers, pc’s en laptops. Doordat ze actief de componenten controleren die in de geheugenmodules worden gebruikt, kan het bedrijf garant staan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de modules.

Geheugen

Nooit meer een trage computer dankzij Kingston geheugen.

Je wil verschillende toepassingen tegelijkertijd draaien, maar je pc is ontzettend traag of pagina’s laden niet. Herkenbaar? Kingston heeft hiervoor de oplossing, namelijk geheugenmodules. Upgrade je computer met meer of sneller geheugen voor betere prestaties.

Bekijk alle Kingston geheugenmodules:
DDR4 | DDR3

Solid state drives

Met een Kingston SSD start je computer in no-time op en laden je applicaties sneller!

Start je pc langzaam op of doen programma’s er erg lang over om te laden? Rust je pc dan uit met een Kingston SSD en ervaar meer snelheid en betrouwbare prestaties. SSD’s zijn sneller, stiller en koeler dan de traditionele harde schijven, en ze zijn vaak duurzamer en betrouwbaarder. Is jouw pc-systeem al een jaartje ouder? Met een Solid State Drive blaas je er weer nieuw leven in.

Bekijk alle SSD's

Geheugenkaarten

Mis geen foto- of videomomenten meer.

Bewaar jij graag al je foto’s, video’s of andere media op je telefoon of tablet? Met Kingston SD-kaarten en microSD-kaarten heb je betrouwbare mediaopslag voor al je mobiele apparaten. Dankzij de enorme capaciteiten zorg je er voor dat je steeds die ene leuke foto of dat grappige filmpje kan maken.

Bekijk alle Kingston geheugenkaarten:
SD-kaarten | MicroSD-kaarten

Kaartlezers

Met Kingston kaartlezers zet je snel media over tussen je mobiele apparaten.

Indien je veel media op je mobiele apparaten bewaart, is het natuurlijk handig als je deze ook eenvoudig kan overzetten van of naar je computer. Met Kingston kaartlezers (ook bekend als mediareaders), kan je al je foto’s, video’s en muziek snel en eenvoudig overbrengen. De kaartlezers ondersteunen o.a. de formaten microSD, microSDHC, SD, SDHC, SDXC en CompactFlash.

Bekijk alle kaartlezers

USB-sticks

USB-sticks met een enorme capaciteit.

Moet je vaak media meenemen naar je werk of deel je graag foto’s met familie en vrienden? Met Kingston USB-sticks kan dit heel eenvoudig. Door de enorme capaciteit, tot wel 2 TB, kan je genoeg media meenemen, waar je ook heengaat.

Bekijk alle USB-sticks


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de