Sky Links
Sky

Wie houdt er nu niet van een gezellig avondje eten samen met vrienden of familie? Wij hebben voor jou de juiste benodigdheden om zo’n moment te realiseren. Sta niet te lang in de keuken en ga eenvoudig aan de slag met onze gourmetstellen, bakplaten, pizzaovens en nog veel meer. Na het diner is er altijd nog plek in je maag voor een dessert, en dat doen we door lekkernijen te dippen in een chocoladefontein op tafel.

Gourmetstel

Met een gourmetstel geniet je met vrienden of familie van de meest heerlijke gerechten. Hiermee gril je heel gemakkelijk jouw favoriete vis-, groente- of vleesgerechten. Wees creatief en stel je eigen recept samen. Bij een gourmetstel heeft iedereen zijn eigen raclettepannetje, zodat iedereen kan klaarmaken wat hij wil. Vele gourmetstellen beschikken over een antiaanbaklaag waardoor ze na afloop heel gemakkelijk schoon te maken zijn.

Bakplaten

Een bakplaat of elektrische grillplaat is ideaal om te gebruiken bij een gezellig etentje voor het gezin of grotere partijen. De bakplaten komen in verschillende formaten. Ze zijn groot genoeg, zodat er niemand hoeft te wachten om wat te kunnen grillen. Door het ingebouwde verwarmingselement blijven de bakplaten consistent en goed verdeeld lang warm. Verder zijn ze uitgerust met een non-stick coating waardoor er geen onnodige etensresten achterblijven.

Fondue

Nodig je vrienden of familie uit voor een gezellig avondje fonduen met kaas, olie, bouillon of chocolade. Dankzij de regelbare thermostaat kun je eenvoudig de optimale temperatuur instellen. Bij een fondue zijn roestvrijstalen fonduevorkjes inbegrepen, zodat je zonder dat je je vingers vies hoeft te maken, kunt genieten van heerlijke hapjes in je favoriete fonduesaus.

Bekijk ook onze andere producten voor in de keuken