Laptops, pc's, componenten en meer bij ASUS

ASUS is opgericht in 1989 en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat bekend staat om krachtige moederbordengrafische kaarten, hoogwaardige pc’smonitorennetwerkproducten en andere technologische oplossingen. Vandaag de dag ontwerpt en bouwt ASUS slimme technologieën van de volgende generatie om ongelooflijke ervaringen te bieden die het leven van mensen overal ter wereld verbeteren. ASUS biedt verschillende producten voor consumenten, gamers maar ook bedrijven. Er is voor ieder wat wils.
Op zoek naar een nieuwe laptop? Dan ben je bij ASUS aan het juiste adres. Van thuisgebruik tot laptops voor het werk en van content creator tot gamer. Bij ASUS vind je wat je zoekt.

 

Netwerkbeheer dankzij ASUS

Heb je een bedrijf dat steeds blijft groeien of wil je je thuiskantoor optimaliseren? Dan heeft ASUS de producten die je zoekt. Met behulp van een router kan je makkelijk je thuisnetwerk verbeteren. Zo heb je overal in huis snelle wifi en een goede verbinding. Op kantoor zullen mesh routers zeker van pas komen. Breid je netwerk snel en makkelijk uit door meerdere routers met elkaar te verbinden en zo een krachtig netwerk te bekomen. Daarnaast biedt ASUS ook WLAN- en Bluetooth-adaptersrepeaters en switches aan. Bij ASUS vind je ook Blu-ray- en dvd-brandersprojectoren en geluidskaarten om op vlak van multimedia ook volledig mee te zijn. Zoek je nog een geschikte telefoon voor het werk of privé? Ook daarvoor kan je bij ASUS terecht.