ASUS laptops

ASUS is gepassioneerd over technologie en wordt gedreven door innovatie. Ze dromen, durven en streven naar het creëren van een moeiteloos en plezierig digitaal leven voor iedereen. Door steeds te zoeken naar ongelooflijke ideeën en ernaar te streven om het ongelooflijke te leveren in alles wat ze doen brengen ze al sinds 1989 de beste pc's en componenten op de markt.

ProArt Studiobook geeft jouw fantasie een boost

Voor serieuze content creators heeft ASUS de ProArt Studiobook. Deze machtige mobiele krachtpatser heeft extreme prestaties, professionele Quadro of GeForce graphics, een breedbeeldscherm en een uitzonderlijke kleurnauwkeurigheid. Programma’s als Adobe Premiere of CAD lopen probleemloos op deze geweldige laptops.

Voer elke taak met stijl en gemak uit dankzij Zenbook

De Zenbook is een elegante en lichtgewicht ASUS laptop. Deze notebook is compact en ultradun, maar bevat ook de beste notebooktechnologie. Met zijn NanoEdge-displays, nauwkeurige vakmanschap en compromisloze prestaties is hij ontworpen om het beste in je naar boven te halen.

Fleur je computergebruik op met Vivobook

De kleurrijke en gedurfde Vivobooks van ASUS zijn ontworpen met kleuren die bij jouw vibe passen. Toon je ware kleuren met deze laptops die niet enkel stijlvol zijn, maar elke klus kunnen klaren met de beste prestaties en innovatieve functies die productiviteit verhogen voor de beste gebruikservaring. Voeg een beetje flair en dynamiek toe aan je dagelijkse computergebruik met de Vivobook!

Chromebook staat voor je klaar, waar je ook bent

Chromebooks van ASUS draaien op het snelle, eenvoudige en veilige Chrome OS van Google. Dankzij een sterke batterij met een lange levensduur en een ingebouwde beveiliging is deze notebook altijd mee met automatische updates. Dit maakt hem een geweldige allrounder voor iedereen. Met de Chromebook geniet je van echte vrijheid.