Met plezier tuinieren dankzij WOLF-Garten

In Duitsland en in veel andere Europese landen staat WOLF-Garten gelijk aan plezierig tuinieren. Het succes van WOLF-Garten is het resultaat van duidelijke bedrijfsprincipes: het ontwikkelen van nieuwe technieken die werken in de tuin makkelijker maken, het uitbrengen van nieuwe, innovatieve producten en het behouden van een consequente marktpositie. Bij WOLF-Garten weten ze wat hun klanten nodig hebben. Zo bieden ze een ruim assortiment grasmaaiers, snoeiapparaten, tuinmachines en handgereedschap. Voor elk seizoen vind je wat je nodig heb. Van strooiers, harken en hakselaars voor in het najaar, tot verticuteermachines, heggenscharen en robotmaaiers in het voorjaar. Daarnaast bieden ze een uitgebreid aanbod handgereedschap. Voor elke klus in de tuin is er wel een geschikt stuk handgereedschap te vinden. Bij het aanschaffen van een steel, gaskantafsteker, of onkruidsteker is het belangrijk te letten op de kwaliteit en de ergonomie van het gereedschap, zodat het comfortabel in de hand ligt en langdurig gebruikt kan worden zonder klachten. Het gereedschap biedt goede prestaties en wordt gekenmerkt door zijn goede functionaliteit. De tools zijn sterk, licht en hebben een comfortabele handgreep, ideaal dus voor een dagje in de tuin werken. Ben je op zoek naar bezems, schoffels of een nieuw paar handschoenen? Neem dan zeker een kijkje in het uitgebreide aanbod!

Jouw WOLF-Garten grasmaaier zorgt voor een kwalitatief gazon

Grasmaaien, het gazon beluchten, onkruid wieden of snoeien: voor elke wens van de tuinier heeft WOLF-Garten het passende tuingereedschap. Ze staan er garant voor dat al hun tuingereedschap en tuinmachines voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Voor de beginnende of ervaren tuinier, comfortabel en plezierig tuinieren begint met WOLF-Garten! Wil je jouw gras perfect gemaaid hebben met mooi afgewerkte graskanten? Dan koop je best een WOLF-Garten grasmaaier! Je kan kiezen voor een machine met een maaibreedte die goed werkt voor jouw tuin en zo kan je meteen ook goed de randen mee maaien. De WOLF-Garten Lycos serie zijn elektrische grasmaaiers die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Het motorvermogen biedt voldoende power om grasoppervlakken tot 800 m² tot in de puntjes af te werken. Daarnaast zijn ze uitgerust met een grasopvangzak voor tot wel 40 liter gras. Na de winter is het meestal nodig om het gazon te beluchten en te ontzien van mos en gazonvilt. Het is dus slim om af en toe je gazon te verticuteren. Hierdoor is je gazon helemaal klaar voor de zomer.

Multi-star, hét modulaire systeem voor tuingereedschap

Vanuit de kennis en ervaring van WOLF-Garten is het veelzijdige multi-star gereedschap ontstaan. Dit gereedschapssysteem bestaat uit verschillende stelen en opzetstukken (zoals cultivators, schoffels, harken en snoeischaren) die eenvoudig op elkaar aangesloten kunnen worden. Hierdoor heb je altijd de juiste tools bij de hand, zonder dat je een heleboel losse gereedschappen hoeft te kopen. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en de ergonomische vormgeving van het multi-star gereedschap, kun je langer en prettiger werken in de tuin. Zo voorkom je overbelasting van spieren en gewrichten, en werk je altijd in een verantwoorde houding.