Thrustmaster: een vooraanstaande traditie van videogames

In 1990 wordt Thrustmaster opgericht als merk dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van hoogwaardige controllers. Ondertussen ontwikkelt Thrustmaster al meer dan dertig jaar hoogtechnologische accessoires voor videogames die zijn ontworpen om alle soorten gamers tevreden te stellen. Dankzij de knowhow en technologische expertise biedt Thrustmaster producten aan, zoals joysticks, gamepads en racesturen, die zijn ontworpen om een uiterst nauwkeurige gameplay en een volledig meeslepende ervaring te bieden.

 

Racen zoals de pro’s

Een spannende virtuele race rijden of in de cockpit van een vliegtuig stappen, het kan nu ook zonder toetsenbord en muis. De uitstekende besturingsopties zoals Thrustmaster-stuurwielen, joysticks of gamepads zorgen voor een merkbaar hoger gevoel van realisme en gameplezier.
Racegames zijn enorm populair en veelzijdig, maar zonder de juiste besturingsopties die je het gevoel geven dat je echt achter het stuur zit, voelen ze minder realistisch aan. Dankzij de losse racesturen, racestuur-sets, pedalen, shifters en andere accessoires van Thrustmaster kan je bijna een echte racewagen namaken. Er zijn sturen met en zonder Force Feedback zodat elke beginner of professionele gamer het juiste stuur vindt.

 

Vliegen zoals een piloot

Fans van vluchtsimulators die liever op grote hoogte vliegen dan over het asfalt racen, vinden dan weer joysticks en Hotas terug bij Thrustmaster. Of het nu op de pc is of op spelconsoles, met de geweldige oplossingen voor vluchtsimulators ben je altijd klaar om op te stijgen. Stap in de cockpit van een straaljager, een helikopter of een enorm passagiersvliegtuig en ervaar adembenemend realisme, nog meer immersie en vele uren puur spelplezier. Net als de uitstekende stuurwielen en pedalen zijn ook de besturingselementen zoals pedalen, losse joysticks en gashendels van de vluchtsimulator van Thrustmaster eenvoudig aan te sluiten en klaar voor gebruik.