De ontwikkeling van Micro-Star International

MSI, of beter gezegd Micro-Star International, is een Taiwanese fabrikant van laptops, desktop pc's en hardware. De productrange van MSI bevat naast notebooks en pc’s ook moederborden, grafische kaarten, monitoren, voedingen en behuizingen. Het hoofdkantoor van MSI werd in 1986 geopend in New Taipei, Taiwan en is daar nog steeds gevestigd. Later breidde MSI uit naar China. In 2000 richtten zij een fabriek op in Shenzen en in 2001 een onderzoeks- en ontwikkelingsinstituut in Kunshan. Door de decennia heen heeft MSI altijd aan de top gestaan in de ontwikkeling van moederborden. Dat is de reden waarom gamers tegenwoordig voor MSI kiezen als het gaat om hardware. Gaming is ook een belangrijk onderdeel van de filosofie van het bedrijf. Dit is te zien aan de vele gaming evenementen en eSports teams waar MSI duidelijk aanwezig is.

 

Van gaming tot multimedia, MSI heeft een notebook voor iedereen

MSI gaming notebooks behoren tot de crème de la crème onder de gaming laptops. Je hoeft niet door de hele selectie te zoeken om te zien dat het bedrijf zich bijzonder inzet voor deze divisie. De MSI GL Pulse, GS Stealth, GE Raider, GP Leopard en GF Thin zijn allemaal specifieke series voor gaming. Hoewel MSI laptops bekend staan voor hun gaming-prestaties, zijn ze duidelijk veelzijdiger en kunnen ze ook op andere manieren worden gebruikt. De MSI Prestige-serie is bijvoorbeeld geschikt voor mensen die lang en efficiënt met hun laptop willen werken. Mensen die werken op het gebied van design en media zullen dol zijn op deze notebooks. Daarnaast zijn er ook nog de Summit en de Modern series. Deze notebooks zijn gemaakt om overal mee naartoe te nemen, zodat je ook onderweg ongestoord verder kan werken. Als je dus een nieuwe laptop nodig hebt, kan je op MSI vertrouwen - het bedrijf zal aan jouw behoeften voldoen, of je nu een gaming laptop of een notebook om te werken nodig hebt.

 

Desktop pc's voor gaming en business

De MSI desktop pc's zijn net zo divers als de notebooks. De fabrikant biedt maximale kracht met minimale ruimte met MSI Cubi. De MSI Cubi is kleiner dan drie gestapelde CD-verpakkingen. Maar voor zijn grootte biedt hij genoeg kracht om alle dagelijkse taken van thuis- en zakelijke gebruikers aan te kunnen. Dus als je ruimte wil besparen maar niet wil inboeten aan prestaties, dan is de Cubi de beste keuze voor jou. Voor gamers is er, zoals verwacht, ook een ruime keuze aan desktop-pc's. Onder de gaming series bevinden zich high-performance pc’s van MSI Aegis, Codex en Infinite. Onder deze series zal iedere gamer zijn favoriet vinden. Iedereen weet immers dat de computer het belangrijkste onderdeel van de gaming set-up is.

 

Hardware voor doe-het-zelvers

MSI bouwt niet alleen computers en laptops, zij bieden ook componenten en hardware aan voor doe-het-zelvers en voor klanten die hun pc willen upgraden. Ze hebben onder andere moederborden, grafische kaarten en tower behuizingen. Ben je klaar voor een nieuw avontuur? Dan heeft MSI ook de beste producten voor waterkoeling.
Voor de ultieme game-ervaring heb je natuurlijk een perfecte set-up nodig. MSI biedt gaming gear om jouw bureau volledig uit te rusten. Zo hebben ze muizen en toetsenborden waarmee je elke battle wint, gaming chairs waar je uren in kan blijven zitten, headsets die het beste geluid voor jouw game bieden en monitoren die al jouw games vloeiend weergeven.