Skyscraper
Belkin powerbanks

Belkin

In de spotlight
Populair in deze categorie
Belkin

Belkin, verander de manier waarop je oplaadt

Al 35 jaar maakt Belkin producten die je leven gemakkelijker maken. Dankzij de producten van Belkin haal je alles uit je apparaten. Elk product wordt met zorg ontworpen, van de beste materialen gemaakt en grondig getest. Door de combinatie van uitgebreid onderzoek, ontwikkeling en drie decennia ervaring zorgt Belkin ervoor dat je klaar bent voor de toekomst. De producten van Belkin worden ontwikkeld in Zuid-Californië en verkocht in meer dan 50 landen wereldwijd, met als doel mensen optimaal van de mogelijkheden van technologie te laten profiteren en het leven gemakkelijker te maken, zowel thuis, op kantoor als onderweg.

 

Smartphone-accessoires vind je bij Belkin

De nood naar kwalitatieve audioproducten is erg hoog de dag van vandaag. Of je nu thuis of onderweg bent, wilt videochatten met een vriend of buiten wilt sporten, het SOUNDFORM™-audioportfolio biedt hoofdtelefoons, oortjes en speakers voor elke situatie. Om ervoor te zorgen dat je smartphone of notebook altijd opgeladen is, biedt Belkin ook verschillende stroomvoorzieningsproducten aan zoals dockingstations en powerbanks, maar ook MagSafe-producten. Belkin heeft niet enkel de lader voor jou, maar ook de juiste kabels! Dankzij de Lightning- en USB-kabels laad je snel een makkelijk je smartphone of notebook op. Wil je meerdere apparaten tegelijk opladen? Maak dan gebruik van een handige USB-hub! Daarnaast biedt Belkin ook verschillende kabels en adapters voor audio en video.
Ook het beschermen van je toestel is belangrijk. Met de beschermfolies en inkijkbeveiliging van Belkin bescherm je niet enkel je scherm, maar ook je privacy.