Stanley, goed gereedschap zorgt voor veilig klussen

Toen Frederick Stanley in 1843 een kleine werkplaats onder de noemer The STANLEY Works opende, wist hij niet dat het merk ging uitgroeien tot de gigant die het vandaag is. Stanley begon met grendels, scharnieren en andere ijzerwaren. Al vanaf het begin stond het merk gekend voor de hoogste kwaliteit, consistente innovatie en uitmuntendheid. In 1857 stichtte zijn neef Henry Stanley ‘The STANLEY Rule and Level Company’ op. In 1920 fuseerde The STANLEY Rule and Level Company met The STANLEY Works en groeide daar uit tot de afdeling Handgereedschap. Het doel? Werktuigen en oplossingen aanbieden waarop industriële bedrijven, vakmensen en consumenten beroep kunnen doen. Het is belangrijk dat de producten goed in de hand liggen, daarom wordt er gekozen voor extra sterk materiaal dat de kracht van de job aankan. Alles wordt natuurlijk uitgebreid getest en goedgekeurd zodat de tools jaren lang een uitstekende service garanderen. Inmiddels is het aanbod van Stanley aanzienlijk vergroot, waardoor het voor iedereen makkelijker is om elke taak af te werken. Nog iets nodig om de klus te klaren? Koop alles van Stanley online via ALTERNATE.

Stanley gereedschap, jouw betrouwbare partner

Dankzij de grote groei in de loop der jaren, biedt Stanley een ruim aanbod aan handgereedschap, meetgereedschap maar ook verschillende soorten opbergsystemen aan. Wie aan Stanley denkt, denkt waarschijnlijk aan zagen, cuttermessen en hamers. Dit is nog maar het begin. Ontdek ook artikelen zoals tangen, waterpassen en schroevendraaiers, gemaakt van sterk materiaal en geschikt voor elke klus. Voor grotere projecten of verbouwingen bij je thuis is het belangrijk dat alles correct opgemeten wordt voor je begint. Gebruik daarvoor een klassieke of laserafstandsmeter, een rolmeter of een hoekmeter. Hou alles proper opgeruimd dankzij de ruime keuze aan opbergoplossingen van Stanley. Voor onderweg kan je kiezen uit handige boxen, tassen en riemen. Zoek je nog een oplossing voor thuis of voor je werkplek? Kijk dan zeker naar de gereedschapskasten, -kisten en het Stanley Track-wall systeem

Voor de meer gespecialiseerde werken zoals het plaatsen van vloeren of tegels, heeft Stanley een ruim gamma aan meet- en markeergereedschap, zoals een vloerkrijt en aftekengereedschap. Ook voor het bewerken van hout hebben ze uitstekende producten, zoals zagen, beitels en schaven. Heb je licht nodig tijdens het klussen? Dan kan je een robuuste werklamp gebruiken. En als je aan de slag gaat met elektrisch gereedschap, dan heeft Stanley heel wat in petto. Van boormachines, schuurmachines, tackers tot multitools uitgerust met diverse accessoires. Alles om de job tot een goed einde te brengen. Kortom, of je nu een professionele klusser bent, of gewoon af en toe eens wat herstellingen doet in huis, bij Stanley vind je alles wat je nodig hebt om jouw project tot een succes te maken. Hun uitgebreide assortiment, duurzame materialen en innovatieve technologieën maken het klussen net een beetje makkelijker en aangenamer. Nieuwe tools kopen? Neem snel een kijkje op onze ALTERNATE website. Kies eenvoudig producten op maat, ontworpen om jaren mee te gaan.