Sky Links
Sky
Cooler Master

Cooler Master

Cooler Master werd in 1992 in Taiwan opgericht. Het bedrijf heeft zichzelf gevestigd als een van de meest populaire fabrikanten voor computeronderdelen zoals behuizingen, voedingen en koelers. Dit is mede te danken aan het feit dat Cooler Master een zeer nauwe relatie onderhoudt met zijn klanten en hen blijft aanmoedigen om keuzes te maken die weerspiegelen wie ze zijn. Het zijn echter niet alleen deze projecten en een sterke klantnabijheid die Cooler Master zo populair maken. Het bedrijf biedt diverse componenten tegen een scherpe prijs. Cooler Master gaming producten zijn van hoge kwaliteit en bieden uitstekende prestaties.

Alles van Cooler Master

Behuizingen

De pc-behuizingen van Cooler Master zorgen voor een uitstekende airflow door de gehele case, zodat je componenten niet oververhit kunnen raken. Dankzij het ingenieuze design, ook met ARGB leds, zien de behuizingen er fantastisch uit. De cases bieden voldoende ruimte om al je pc-componenten goed in te bouwen en met handige kabelmanagement-opties werk je kabels netjes weg. Wil je toch liever een minder opvallende pc-behuizing? Dan zijn er ook compactere behuizingen met een kleine vormfactor beschikbaar.

Ontdek alle behuizingen

Koelers

Goed gekoelde pc-componenten zijn cruciaal voor de duurzaamheid van je pc. Hoe beter de componenten gekoeld zijn, hoe langer je pc zal meegaan. De CPU-koelers van Cooler Master staan bekend om hun uitstekende koelingsprestaties. Kies voor een MasterAir of een Hyper CPU-koeler om eenvoudig een betrouwbare luchtkoeler te installeren, of upgrade je set-up met een MasterLiquid AiO (all-in-one) waterkoeling om ongekend lage temperaturen te bereiken.

Ontdek alle koelers

Case fans

Cooler Master is constant bezig met het verbeteren van zijn case fans. Daardoor blijven die uniek en komt het bedrijf steeds met betere manieren om een goede airflow in je case te voorzien, zelfs tijdens de meest intense gamesessies. Dankzij de verbeterde fanframes zijn de fans stiller, is er een vermindering van turbulente stroming en bieden ze een optimale luchtstroming. De Cooler Master case fans zijn ook verkrijgbaar met RGB voor de meest indrukwekkende lichteffecten.

Ontdek alle case fans

Voedingen

Cooler Master heeft een breed assortiment aan pc-voedingen waardoor er voor iedereen wel een geschikte PSU beschikbaar is. De Cooler Master voedingen zijn een zeer betrouwbare keuze voor zowel beginnende als professionele pc-bouwers. Naast een fantastische energie-efficiency, zijn de voedingen stil en geven ze genoeg kracht om een hele dag door te gaan.

Ontdek alle voedingen