Laptops, pc's, componenten en meer bij ASUS

ASUS is opgericht in 1989 en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat bekend staat om krachtige moederbordengrafische kaarten, hoogwaardige pc’smonitorennetwerkproducten en andere technologische oplossingen. Vandaag de dag ontwerpt en bouwt ASUS slimme technologieën van de volgende generatie om ongelooflijke ervaringen te bieden die het leven van mensen overal ter wereld verbeteren. ASUS biedt verschillende producten voor consumenten, gamers maar ook bedrijven. Er is voor ieder wat wils.
Op zoek naar een nieuwe laptop? Dan ben je bij ASUS aan het juiste adres. Van thuisgebruik tot laptops voor het werk en van content creator tot gamer. Bij ASUS vind je wat je zoekt.

 

Netwerkbeheer dankzij ASUS

Heb je een bedrijf dat steeds blijft groeien of wil je je thuiskantoor optimaliseren? Dan heeft ASUS de producten die je zoekt. Met behulp van een router kan je makkelijk je thuisnetwerk verbeteren. Zo heb je overal in huis snelle wifi en een goede verbinding. Op kantoor zullen mesh routers zeker van pas komen. Breid je netwerk snel en makkelijk uit door meerdere routers met elkaar te verbinden en zo een krachtig netwerk te bekomen. Daarnaast biedt ASUS ook WLAN- en Bluetooth-adaptersrepeaters en switches aan. Bij ASUS vind je ook Blu-ray- en dvd-branders, projectoren en geluidskaarten om op vlak van multimedia ook volledig mee te zijn. Zoek je nog een geschikte telefoon voor het werk of privé? Ook daarvoor kan je bij ASUS terecht.

Republic of Gamers, gaming gear op z’n best

In 2006 wordt het submerk Republic of Gamers (ROG) opgericht, een divisie die zich toelegt op het creëren van ’s werelds beste gaming producten. Als snel komen er moederborden op de markt die overklokt kunnen worden en dus geliefd zijn bij gamers. Hierna volgen grafische kaartengaming desktops en gaming headsets. Vanaf 2012 komen er producten op de markt zoals gaming muizen en muismatten. Vandaag de dag heeft ASUS ROG alles wat een gamer nodig heeft. Van monitoren en gaming gear tot componenten zoals voedingen en waterkoeling. ROG staat bekend voor krachtige gaming laptops, van instapniveau tot hardcore. Zo is de ROG Flow ideaal voor gaming en alledaags gebruik te combineren. Met de ROG Strix kan je dagelijks je favoriete games spelen. Op zoek naar iets met meer kracht? Dan zit je goed met de ROG Zephyrus. Ook on the go kan je genieten van ASUS ROG kwaliteit met de ROG Phone. Gamen op een smartphone is nog nooit zo soepel gegaan.