Sky Links
Santander JKP Sky
Playmobil

PLAYMOBIL: speelgoed voor elke gelegenheid

Als sinds 1974 staat het 7,5 cm grote PLAYMOBIL-figuur centraal bij PLAYMOBIL. Het fantasierijke rollenspel met historische en moderne speelthema’s is boeiend voor kinderen en staat hoog aangeschreven bij ouders en opvoeders. Het unieke speelsysteem stimuleert de fantasie en creativiteit en daardoor ook de ontwikkeling van het kind: met PLAYMOBIL kunnen kinderen zich uitleven in verschillende rollenspellen en kunnen ze hun eigen wereld bedenken of naspelen. De vrolijke poppetjes zijn echte all-round talenten en overwinnen met succes allerlei uitdagingen: als ridder of piraat in een historische setting, als wegenarbeider, boswachter of politieagent in het dagelijks leven of zelfs als geheim agent in een virtuele wereld. Ondertussen zijn er al zo’n 30 verschillende thema’s die wereldwijd bekend zijn en blijft PLAYMOBIL de speelsets uitbreiden. Het creatieve team van PLAYMOBIL bedenkt voortdurend nieuwe ideeën en invalshoeken om kinderen van overal ter wereld te plezieren. Ontdek alle PLAYMOBIL series eenvoudig online en beleef de wereld van PLAYMOBIL ook zelf.

Alles van PLAYMOBIL
Family Fun

PLAYMOBIL Family Fun

Beleef de leukste avonturen op vakantie! Ga zwemmen en glij van de glijbaan, ga op een cruise, bezoek de dierentuin of de kinderboerderij. Met PLAYMOBIL Family Fun is er altijd wel iets leuks te doen in jouw wereld!

Bekijk alles van PLAYMOBIL Family Fun
City life

PLAYMOBIL City Life

Beleef de leukste avonturen in de stad! Woon je liever een moderne, of een luxe villa? Maak er een prachtige woning van! Ook buitenshuis is het een feest: bezoek de salon, de sportschool, de discotheek of ga picknicken in het park. Ook alledaagse dingen moeten gedaan worden, gelukkig kun je zo naar het kinderdagverblijf of zelfs het tankstation. Bouw je eigen wereld met PLAYMOBIL City Life!

Bekijk alles van PLAYMOBIL Family Fun
Family Fun

PLAYMOBIL City Action

Beleef de leukste avonturen in de stad! Er is altijd wel werk te vinden op de bouwplaats, de brandweer is bezig een brand te blussen, de politie is druk bezig met boeven vangen en het SWAT-team maakt zich klaar voor de volgende missie.

Bekijk alles van PLAYMOBIL City Action