Skyscraper
Sky
Lian Li - Feel the difference

Lian Li - Ervaar het verschil

Lian Li industrial Co. LTD, opgericht in 1983, is een fabrikant van hoogwaardige pc-behuizingen en -accessoires, die zich met een exclusief ontwerp onderscheiden in de branche. Met bijna veertig jaar ervaring heeft Lian Li veel trends zien komen en gaan, maar het bedrijf is bij de filosofie gebleven dat zijn producten de beste keuze voor pc-bouwers moeten zijn. Ervaar zelf het verschil.

Ontdek alles van Lian Li

Exclusieve modding mogelijkheden

Droom jij van een volledig customized gamingsysteem, maar weet je niet waar te beginnen? Laat je dan inspireren door de verschillende Lian Li modding producten en laat je pc shinen zoals nooit te voren.

Tover jouw pc om naar een uniek pronkstuk dankzij het kwalitatieve materiaal van Lian Li.

Bekijk de modding mogelijkheden

Pc-behuizingen

De behuizingen van Lian Li zijn van hoge kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten: mini tower, midi tower en big tower.

Lian Li mini tower behuizingen

Mini tower behuizingen

Mini tower pc-behuizingen nemen weinig ruimte in, maar bieden nog steeds voldoende plaats voor je componenten. Wil jij je computer makkelijk mee kunnen nemen? Dan is een dergelijke kleine pc-behuizing ideaal voor jou. De TU150-serie heeft een uitschuifbaar handvat, zodat je jouw systeem eenvoudig mee kan nemen. In deze kast is ruimte voor een Mini-ITX moederbord. Meer ruimte nodig? In een O11 Dynamic MINI behuizing past ondanks het compacte formaat toch een ATX moederbord.

Bekijk mini tower behuizingen
Lian Li midi tower behuizingen

Midi tower pc-behuizingen

Midi tower behuizingen hebben verrassend veel ruimte aan de binnenkant, terwijl het formaat meevalt. Een midi tower ondersteunt mini-ITX-, micro-ATX- en ATX moederborden. De O11 Dynamic behuizingen zijn modern vormgegeven behuizingen en hebben voldoende plek voor je componenten. Deze behuizingen ondersteunen ook E-ATX moederborden. LANCOOL-II behuizingen hebben twee zijpanelen van gehard glas, zodat je van elke kant je componenten kan bekijken.

Bekijk midi tower behuizingen
Lian Li big tower behuizingen

Big tower pc-behuizingen

Met een big tower behuizing heb je alle ruimte voor de meest extreme builds. Omdat je veel plek in de behuizing hebt, is het inbouwen een stuk eenvoudiger. Full tower cases hebben ruimte voor meer ventilatoren en waterkoeling. Dit kan zorgen voor een betere koeling en dus betere prestaties. De O11 Dynamic XL ROG edities worden mede mogelijk gemaakt door ASUS ROG en hebben gehard glas aan de zij- en voorkant. Combineer dit met de opvallende RGB verlichting en het is een indrukwekkende kast.

Bekijk big tower behuizingen
Lian Li koeling

Koeling

Om het maximale uit je componenten te halen, is het belangrijk dat de koeling van je pc-systeem goed is. Naast behuizingen maakt Lian Li ook producten voor de (water)koeling van je pc.

De verschillende case fans zorgen voor een optimale koeling van je systeem. De RGB verlichting op de ventilatoren geeft je de mogelijkheid om je pc een unieke look te geven. De verlichtingseffecten zijn apart te regelen met de meegeleverde controller of door de 5 V adresseerbare header te verbinden met het moederbord.

Met de Galahad All-In-One CPU-waterkoeler is het mogelijk om meer prestaties uit je processor te halen. Deze koeler is verkrijgbaar met twee 120mm-fans of met drie 120mm-fans.

Bekijk koeling
Lian Li voedingen

Voedingen

Maak je systeem compleet met een kwalitatieve voeding van Lian Li. De voedingen zijn beschikbaar met verscheidene capaciteiten en in verschillende kleuren. Zo kies je steeds de beste voeding voor jouw pc.

Zo is de Lian Li SP750 een stijlvolle high-performance voeding die door zijn SFX-formfactor uitermate geschikt is voor gebruik in kleine behuizingen. De voedingen beschikken over 80 PLUS GOLD efficiëntie en een ZERO RPM modus waarbij de ventilator pas begint te draaien vanaf de voedingen voor meer dan 40% belast worden.

Bekijk voedingen