Geassembleerde pc
Pc inclusief assemblage (+€ 129,90)€ 129,90
Totaalprijs van de losse componenten

ALTERNATE PC-Builder - jouw pc op maat

Vind je jouw ding niet tussen de pc’s bij ALTERNATE? Geen probleem! Je kan namelijk eenvoudig zelf je eigen droom-pc samenstellen dankzij de ALTERNATE PC-Builder! Duik in het ruime aanbod aan behuizingen, grafische kaarten, CPU’s en moederborden en selecteer de componenten die het beste bij jouw noden passen. Voeg de juiste voeding en CPU-koeler toe, kies voor snel RAM-geheugen, een harde schijf met veel opslagcapaciteit en een snelle SSD en je stelt in een handomdraai jouw perfecte configuratie samen. Hierbij wordt automatisch rekening gehouden met de compatibiliteit van de componenten, zodat je zelfs zonder kennis toch een goed werkende computer kan configureren!

Professionele assemblage door ALTERNATE

De configuratie op maat die je via de PC-Builder samenstelt wordt gecontroleerd en geassembleerd door een team professionals met jaren ervaring en wordt vervolgens uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat de pc goed werkt, zonder dat je zelf met de losse componenten aan de slag moet. Indien je een besturingssysteem hebt geselecteerd, wordt dit samen met de recentste drivers geïnstalleerd. Daarnaast biedt ALTERNATE 2 jaar garantie op de door ALTERNATE geassembleerde pc, bovenop de standaard garantie van de componenten.

Build it yourself

Zelf jouw pc bouwen? Dat kan ook! Dan worden de losse onderdelen bij jou bezorgd en kan je zelf je computer assembleren. De PC-Builder zal ervoor zorgen dat de componenten die je selecteert, ook compatibel zijn met elkaar en je met een gerust hart de pc in elkaar kan steken. Toch een beetje hulp nodig? Twijfel dan niet om ons te contacteren of om langs te komen in onze showroom.