Sky Links
Sky
Reolink Reolink

Reolink

Reolink, opgericht in 2009, is een toonaangevende leverancier van intelligente beveiligingstechnologie voor een breed scala aan toepassingen, van woningen tot bedrijven, van stedelijke gebieden tot off-grid locaties. Hun toewijding aan het leveren van innovatieve oplossingen die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van hun klanten zorgt voor robuuste beveiliging in verschillende omgevingen. Met Reolink kan je altijd rekenen op gemoedsrust en betrouwbare bescherming.

Alles van Reolink

Wifi camera's

Reolink levert top-rated dual-band WiFi IP-camera's, die 2,4 GHz en 5 GHz bandopties bieden en jouw zorgen over signaalverlies wegnemen. Bepaalde modellen zijn voorzien van geavanceerde Wi-Fi 6 Technologie, die zorgt voor een hogere snelheid, uitgebreide apparaatconnectiviteit en betrouwbare draadloze prestaties voor naadloze HD-videobewaking.

Bekijk alle Wifi camera's
Reolink PoE camera's
Reolink Wifi en 4G camera's

Wifi/4G camera's met batterij

Ervaar echte draadloze vrijheid met standalone WiFi/4G batterijcamera's. Ze zijn eenvoudig te installeren zonder kabels en zonder basis. Binnen enkele minuten geniet je van slimme functies zonder maandelijkse kosten. Met hun gratis app of client bedien je de camera op afstand en bekijk je tot 4K UHD heldere livebeelden. Je kunt de batterij/solar camera ook aansluiten op een Reolink Solar Panel voor non-stop stroom. 

Wifi/4G camera's met batterij

PoE camera's

Vereenvoudig jouw beveiligingsinstallatie met Power over Ethernet technologie, waarbij alleen een netwerkkabel wordt gebruikt om gegevens en elektriciteit te verzenden. Plug-and-play zorgt voor een eenvoudige installatie. Met verschillende vormen en functies bieden Reolink PoE-camera's je flexibele opties voor verschillende behoeften: mogelijkheden met twee lenzen, 16MP-beeldmateriaal met hoge resolutie, intelligente tracking en meer. Met of zonder NVR kan je genieten van de helderheid tot 16MP en 24/7 bescherming van hun PoE-camera's.

Bekijk alle PoE camera's
Reolink PoE camera's
Reolink NVR systemen

NVR systemen

Hou de beveiliging lokaal zonder internet of maandelijkse kosten. Je kunt beelden opslaan en apparaten lokaal beheren met de NVR en slimme functies op de camera gebruiken voor offline detectie. Privacy verzekerd. Met tot 12MP UHD-opties geniet je van ongeëvenaarde helderheid. Je kan jouw beveiligingssysteem ook uitbreiden door andere veelzijdige Reolink PoE/WiFi-camera's toe te voegen. Met hun gratis app/client heb je nog steeds toegang tot het systeem en kan je het op afstand bedienen.

Bekijk alle NVR systemen

Videodeurbellen

Reolink videodeurbellen zijn een geweldige keuze voor je toegangsbeveiliging. Ze beschikken over 2K+ (5MP) super HD, persoonsdetectie, nachtzicht, tweewegaudio, pre-motion recording en meer. Je kunt nu een oogje in het zeil houden voor dure leveringen en portiekpiraten, vooral als je niet thuis bent; je smartphone gebruiken om je bezoeker te vertellen dat hij moet wachten als je niet gemakkelijk bij je voordeur kunt komen; en zelfs het "geklop" duidelijk horen vanuit je slaapkamer als de bel is aangesloten. Beveilig de ingangen van je huis en maak je dagelijks leven slimmer.

Bekijk alle videodeurbellen
Reolink videodeurbellen
Reolink accessoires

Accessoires

Reolink biedt een uitgebreide selectie accessoires die zijn ontworpen om de compatibiliteit en functionaliteit met hun camera's en systemen te verbeteren.

Bekijk alle accessoires