Skyscraper
Cricut Materialen

Cricut

In de spotlight
Populair in deze categorie
Cricut

Zelfgemaakt. Met een beetje hulp van Cricut

Al van bij de start van Cricut was de ultieme droom om creativiteit te stimuleren door tools te ontwikkelen waarmee mensen zelf op een leuke en makkelijke manier hun eigen projecten kunnen maken. Bij de introductie van de eerste snijmachine was er meteen een duidelijk potentieel om de gedachtegang bij mensen over knutselen, ontwerpen en creëren te transformeren. Cricut blijft innoveren door unieke machines, materialen en tools te maken om doe-het-zelvers te blijven inspireren. DIY is een creatieve uiting, een therapeutisch middel voor zelfexpressie en een manier om te geven en contact te maken met anderen. Laat je leiden door creativiteit dankzij Cricut.

 

Voor elk project de juiste Cricut machine

Ben je nieuw in het vak of heb je al tonnen ervaring met knutselen? De slimme snijapparaten en apps van Cricut bieden de vrijheid om altijd en overal DIY-wonderen te creëren. Binnen de kortste tijd ontwerp en snij je projecten waar zelfs de pro’s jaloers op zijn. De Cricut snijmachines maken gebruik van professionele snijtechnologie waardoor elk project er altijd schitterend uitziet, hoe complex het ook is. Voor elke type knutselaar bestaat er een Cricut apparaat.
Met de kleine maar handige Cricut Joy kan je makkelijk en snel spullen personaliseren, last minute kaarten, een tekening, of muurstickers tot wel 6 meter lang maken.
Voor grotere projecten kies je best de Cricut Explore Air 2 of de Explore 3. Met een flexibiliteit om een breed scala aan materialen aan te kunnen, maakt deze slimme snijmachine DIY gemakkelijk en leuk.
De pro’s onder ons gaan dan weer best voor de Cricut Maker. Deze snijmachine verwerkt papier, vinyl, stoffen, leer maar ook hout met moeiteloze precisie. Met de mogelijkheid om meer dan 300 materialen te verwerken zijn de creatieve mogelijkheden exponentieel. Met de Maker 3 kan je zelfs nóg meer! Deze is compatibel met Smart Materials waardoor je dus langere projecten kan snijden.
Om jouw creaties er nog mooier te doen uitzien heeft Cricut de EasyPress op de markt gebracht. Deze heatpresses zorgen voor een snelle, consistente en professionele warmteoverdracht. De EasyPress biedt een gelijkaardige warmte van rand tot rand waardoor jouw ontwerp perfect op het door jouw uitgekozen canvas wordt overgezet.
Wil je graag een gepersonaliseerde tas maken of cadeau geven? Dan kan dat snel een gemakkelijk dankzij de Cricut Mug Press! Gewoon je design ontwerpen, de infusible inkt vellen snijden of tekenen met de infusible ink pennen en je tas in de Mug Press zetten. Die doet wat er moet gebeuren. Het resultaat? Een prachtige tas door jou ontworpen!

 

Alle must-haves voor doe-het-zelvers, van tools tot materialen

Van snijbenodigdheden tot handig handgereedschap, Cricut heeft precies de juiste tools die je nodig hebt om je creatieve visie te realiseren. Of je nu iets wilt gladstrijken, een randje wilt vastpakken of resten verwijderen, met de Cricut gereedschappen lukt het altijd. Om er voor te zorgen dat je projecten altijd goed worden uitgesneden, heb je de juiste snijmat nodig. Gebruik je een heatpress? Dan zijn er ook speciale matten voorzien voor het beschermen van je ondergrond. Voor de Cricut machines bestaat er een groot assortiment gereedschap voor snijden, vouwen, markeren of het aanbrengen van  decoratieve effecten. Om er voor te zorgen dat je tools niet rondslingeren op je bureau of om je Cricut Joy overal mee naartoe te nemen, zijn er speciale opbergoplossingen voorzien.
Als je de juiste tools hebt, heb je natuurlijk ook de juiste materialen nodig. Laat je inspireren door de verzameling hoogwaardige producten die speciaal ontwerpen zijn voor de Cricut machines. Van vinyl tot iron-on, van infusible ink tot pennen, Cricut heeft het allemaal. Ook voor het maken van kaarten en het overbrengen van je projecten op het juiste canvas zijn er verschillende items beschikbaar zoals insert cards en transfer tape. Ga je net van start? Dan kan een Cricut box je inspireren om de mooiste projecten te maken.