Sky Links
Skyscraper SGS40

Sharkoon

Onze toppers
In de spotlight
Populair in deze categorie
Sharkoon

Een handig overzicht van alle Sharkoon producten

Sinds 2003 is Sharkoon wereldwijd actief als fabrikant van kwalitatieve en betaalbare producten voor zowel thuiswerkers als gamers. In het assortiment vind je diverse producten van toetsenborden en muizen, tot de ultieme gaming gear. Wil je graag een nieuwe pc bouwen? Dan ben je bij Sharkoon aan het juiste adres! In het ruime assortiment vind je namelijk heel wat mini-, midi- en big tower-behuizingen om mee te starten. Ga voor een moderne en strakke build of ga all out door een case te kiezen met ingebouwde RGB-elementen en een artistiek frontpaneel. De zwarte RGB Hex behuizing biedt luchtdoorlatende elementen voor een optimale koeling. Aan de andere kant biedt de RGB Lit 100 dan weer een unieke look. Geschikte case gekozen? Dan heb je nog enkele essentiële componenten nodig. Zo kan een stille SilentStorm voeding, SHARK Blade case fans of all-in-one waterkoeler niet ontbreken. Voeg daarna nog een persoonlijke touch toe met tal van modding-producten zoals een rgb led-strip of XTend verlengkabel. 

Intelligente opslag- en andere oplossingen voor particuliere gebruikers en kleine tot middelgrote bedrijven maken ook deel uit van het grote Sharkoon assortiment. Naast dockingstations en externe behuizingen zijn er ook wisselframes voor harde schijven verkrijgbaar. Zoek je nog een geschikte kabel om alles aan te sluiten? Dan heeft Sharkoon want je zoekt. Van HDMI- tot DisplayPort-kabels, verlengkabels, splitterkabels, netwerkkabels, USB-kabels en nog veel meer. Haal snel jouw ideale Sharkoon product in huis!

 

Je pc én gaming room on point met Sharkoon

Rust je gameroom uit met de beste producten van Sharkoon. Naast randapparatuur zoals gaming sets, muismatten en microfoons, biedt Sharkoon ook verschillende gaming chairs en handige floor mats aan. Zo kan je alles matchen en is je gaming room altijd on point. Met Sharkoon headsets zijn zowel casual gamers als echte hardcore gamers verzekerd van het juiste geluid. Of het nu gaat om de krachtige hoofdtelefoons of de hoogwaardige microfoons, een Sharkoon headset weet te overtuigen. Headsets uit de Skiller- of Rush-serie zijn geschikt voor gebruik op pc's, maar ook op videogameconsoles, smartphones, tablets en meer. Hoog draagcomfort, modern design en redelijke prijzen ronden het totaalplaatje van Sharkoon headsets af.