Sky Links
Sky

De ALTERNATE LEGO winkel: Bouwsets, minifiguren en meer voor creatief spelen

Rond 1946 werd 's werelds bekendste bouwsteen in Denemarken uitgevonden. Tot op de dag van vandaag inspireren LEGO-steentjes verschillende generaties. Niet enkel kinderen zijn er verzot op, maar ook tieners en volwassenen zijn gek van LEGO. Van LEGO Classic tot LEGO Disney of LEGO Technic en LEGO Art: de wereldberoemde bouwsteentjes vind je in bijna elke kinderkamer. In de ALTERNATE LEGO Shop vind je alles wat de verbeelding van een kind inspireert.

 

LEGO stenen kopen: Van het politiebureau naar de Millennium Falcon

Het beste aan LEGO: er is een enorme keuze aan speelgoedsets. Van spannende avonturen met LEGO Ninjago tot knutselen met LEGO Creator 3-in-1, met de fabelachtige stenen komt er geen einde aan je fantasie. De één zorgt liever voor de grote stad met LEGO City, compleet met vliegveld, brandweerkazerne en achtbaan, terwijl de ander liever de duistere krachten en Heer Voldemort in Zweinstein bestrijdt met LEGO Harry Potter of de ruimte verkent met de LEGO Star Wars figuren. Tieners en volwassenen kunnen all out gaan met de LEGO Technic, Ideas, Creator Expert en Architecture sets en kunnen hun technische, artistieke en architecturale vaardigheden op de proef stellen. Met Speed Champions kan je dan weer je race-skills laten zien.

Ook de jongsten worden bij LEGO niet vergeten. Ze kunnen zich uitleven met series zoals LEGO DUPLO, Disney Mickey and Friends, Minions en nog veel meer. Daarnaast vind je voor grotere kinderen ook de bekende superhelden zoals Batman, DC, Marvel en Spider-Man bij LEGO. Ben je fan van films zoals Jurassic World, Frozen, of The LEGO Movie 2? Ook daar zijn coole sets van te verzamelen! Meer iemand die videogames speelt of series kijkt? Dan zijn de sets van Minecraft en Super Mario iets voor jou. Verzamel daarnaast de Minifigures om je sets wat extra leven te geven.

 

Gemakkelijke cadeaus: LEGO stenen, sets & minifiguren

LEGO sets zijn perfecte geschenken voor jong en oud. En denk maar niet dat LEGO enkel voor jongens is, LEGO heeft ook heel wat series voor stoere meisjes uitgebracht zoals LEGO DOTS, Friends en Disney Princess. Bepaalde sets belanden als pronkstuk in een display als verzamelobject bij een enthousiaste LEGO-fan. Van de Taj Mahal met ongeveer 2.000 stukjes tot de Millennium Falcon met ongeveer 7.500 stukjes, in de ALTERNATE online winkel vind je een grote selectie van LEGO series en speelgoed die gegarandeerd geschikt zijn voor elke gelegenheid. Zo kan iedereen zijn eigen Legoland bouwen en ontelbare uren doorbrengen met het spelen met de unieke klemstenen.