Sky Links
Sky

Intel

Onze toppers
In de spotlight
Populair in deze categorie
Intel

Een Intel processor voor jouw set-up? Neem een kijkje bij ALTERNATE!

De wereld verandert steeds weer. Bij Intel gelooft men dat in deze wereld van verandering, technologie het leven van elke persoon op aarde kan verrijken. Dit niet alleen door de toekomst mee vorm te geven, maar ook door na te denken over hoe ze in de toekomst bijdragen aan een betere samenleving, aangenamere bedrijfscultuur en een gezondere planeet. Dit steeds met de klant in gedachten, met ongeremde innovatie en een ambitie om elk doel te halen. Ze bieden niet enkel sterke IT-oplossingen, maar denken mee aan een mooiere toekomst. Zo werken ze ook aan technologieën voor veiliger verkeer, tegen klimaatverandering en betere wereldwijde gezondheidszorg.

Vind jouw perfecte Intel processor - snelle levering en gemakkelijk bestellen!

Bij ALTERNATE kan je uiteraard steeds de nieuwste Intel processoren kopen. Zo vind je CPU's voor beginnerstoestellen, zoals de budget Intel Celeron of Intel Pentium. Natuurlijk heeft ALTERNATE ook Intel® Core™ CPU's in het assortiment, waar de Core i3 het instapmodel vormt voor dagdagelijkse taken, de Core i5 geschikt is voor het lichtere gaming en creativiteitswerk, de Core i7 al wat zwaardere games verwerkt krijgt en de Core i9 het zwaarste computerwerk verzet. Uiteraard vind je bij ALTERNATE ook desktop pc’s en laptops waar de Intel CPU al ingebouwd is. Zo heb je een i3 laptop voor licht on-the-go werk of een i5 laptop om onderweg te ontwerpen. Heb je nood aan wat zwaarder werk, dan is een i7 desktop perfect voor jouw netwerknoden of een high-end Intel Core i9 model om echt de maximale performance te halen. Daarnaast biedt Intel mini pc’s, NUC kits en barebones die dan wel klein mogen lijken, maar toch grootse en snelle prestaties leveren. Mini pc’s zijn compacte computers die bijna geen ruimte innemen en gemakkelijk kunnen meegenomen worden. Ideaal voor mensen die weinig ruimte hebben of die veel onderweg zijn. Een NUC kit (Next Unit of Computing) is een krachtige maar compacte pc. Een barebone is een pc die geen opslag, RAM of besturingssysteem heeft. Je moet deze producten zelf aanschaffen en installeren, maar krijgt hierdoor wel de mogelijkheid om het systeem op maat te maken en krachtigere hardware toe te voegen. Er worden ook netwerkoplossingen aangereikt in de vorm van adapters om op het moederbord te plaatsen.

Graphics die je omverblazen

Een nieuwe speler betreed de arena. Intel voorziet CPU's en pc's al langer van geweldige graphics, maar steeds in de vorm van een grafische chip. De meest recente toevoeging aan het assortiment zijn de full-size grafische kaarten! Voor serieuze gamers en professionele content creators biedt Intel Arc graphics, met de Xe HPG micro architectuur, hardware-, software- en dienstenoplossingen die de toekomst van high-performance gaming en streaming bieden. Deze GPU's zijn gemaakt om een hele dag door te kunnen gamen. Combineer een Intel processor met een Intel grafische kaart en je hebt een geweldige combinatie die zowel je dagelijkse taken vlot verwerkt alsook voor ontspanning zorgt. Blijf online een stap voor op de vijand en ontketen nieuwe niveaus van prestaties en efficiëntie.