Renewd Renewd

Renewd Apple iPhone

Renewd is het kwaliteitsmerk voor refurbished Apple producten. De toestellen bevatten 100% originele Apple onderdelen en worden gecontroleerd op 83 kritieke punten door gecertificeerde specialisten. Iedere Renewd Apple iPhone is in perfecte technische conditie, heeft een batterijcapaciteit van minimaal 85% en wordt voorzien van de nieuwste iOS software.

Bekijk alle Renewd Apple iPhones
Renewd kiest voor duurzaamheid

Groener en Voordeliger

Wist je dat er bij de productie van een nieuwe iPhone 55,5KG CO2 wordt uitgestoten? En dat er 100 liter water wordt gebruikt? Door te kiezen voor een Renewd Apple iPhone zorg je ervoor dat een gebruikte iPhone een tweede leven krijg. Hierdoor bespaar je niet alleen op je kosten, maar draag je ook een steentje bij aan een meer duurzame toekomst.

Keurmerk refurbished

Keurmerk Refurbished

Alle toestellen van Renewd zijn voorzien van het Keurmerk Refurbished. Zo weet je zeker dat je een Renewd Apple iPhone ontvangt van goede kwaliteit. Het Keurmerk Refurbished garandeert ook dat je een aankoop doet van een betrouwbaar merk met een goede garantie-afhandeling. Een iPhone van Renewd is altijd zo goed als nieuw!


Originele Apple onderdelen en accessoires

100% Originele Apple onderdelen en accessoires

Omdat Renewd gebruik maakt van 100% Originele Apple Onderdelen, weet je 100% zeker dat je goed zit. Met originele onderdelen heb je minder kans op defecten aan je toestel en je Renewd Apple iPhone functioneert zo altijd naar behoren. Door de originele onderdelen te gebruiken maakt Renewd gebruik van dezelfde duurzame productieketen als Apple zelf. Nog groener dan je al dacht!


Pick-up & Return Service

Pick-Up & Return Service (garantie)

Ondanks de hoge kwaliteit van de Renewd producten kan er onverhoopt toch iets mee aan de hand zijn. Mocht je binnen de 2 jaar met een defect aan je telefoon zitten wat binnen de garantievoorwaarden valt, dan kun je de Renewd Apple iPhone hier aanmelden ter reparatie. De telefoon wordt thuis bij je opgehaald en na de reparatie ook weer bij je thuisbezorgd. Je hoeft nergens naar om te kijken.

Kwaliteitscontrole Renewd

De Kwaliteitscontrole van Renewd

In onderstaande animatie zie je hoe de strenge kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd. Gecertificeerde specialisten controleren alle toestellen met behulp van officiële Apple software op 83 punten, waarmee ze kunnen aantonen dat je Renewd Apple iPhone 100% Originele Apple Onderdelen bezit en 100% functioneert.Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief eventuele verzendkosten. verzendkosten .