Alternate showroom

In de Alternate showroom in Aartselaar kan je naar hartenlust hardware, software, elektronica en nog zoveel meer kopen. Je kan er ook je online bestelling komen ophalen.

Onze showroom is tevens the place to be voor persoonlijk advies. We zijn immers gespecialiseerd in pc's op maat, met of zonder waterkoeling. Onze specialisten helpen je ter plaatse bij het kiezen van de juiste componenten en houden rekening met de compatibiliteit en verdere upgrademogelijkheden.

Ben je niet zeker welke tv je wil kopen, of wil je eerst een paar verschillende toetsenborden uitproberen vooraleer je een beslissing neemt? Kom dan gerust onze talloze demomodellen uitproberen! Om je nog beter van dienst te zijn heeft de Alternate showroom in november 2019 een ware metamorfose ondergaan, met een duidelijke focus op het kunnen uittesten van allerhande producten.

Alternate België bv

Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar
België

Door onze gunstige ligging aan de A12 vlak bij Antwerpen zijn we makkelijk te bereiken. Op onze ruime parking is steeds een plekje vrij voor jouw auto. Zo kan je je nieuwe producten makkelijk inladen.

Wij zijn maandag t.e.m. zaterdag open van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Op zondag en feestdagen zijn wij gesloten.
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief eventuele verzendkosten. verzendkosten