ALTERNATE Garantieverlenging: meer zekerheid bij je aankopen

Bij ALTERNATE heb je de mogelijkheid om de garantie van verschillende producten te verlengen naargelang jouw specifieke wensen. Onze partner SPB Benelux BV, een bedrijf met meer dan 20 jaar marktervaring op dit gebied, garandeert een veilige, snelle en ongecompliceerde verwerking in geval van nood.

Verlengingen van de garantie worden rechtstreeks aangeboden bij de aankoop van geselecteerde producten op onze website. In geval van een garantieclaim wordt alles gedekt, van het defect van afzonderlijke onderdelen tot complete uitval.

Wij bieden garantieverlengingen aan voor diverse producten. Alles is mogelijk, van elektrische en hifi-apparatuur tot IT-producten, smartphones en notebooks. Je kan meteen bij het desbetreffende product en tijdens de bestelprocedure zien welke producten in aanmerking komen voor een garantieverlenging.

Jouw voordelen

In geval van een garantieclaim, heb je één aanspreekpunt

Competente en gratis hotline voor aanvaarding van reparaties

Jouw wensen worden in acht genomen bij de afhandeling van de claim

Geen eigen risico in geval van een garantieclaim

In het geval van een onrendabele reparatie, ontvang je de restwaarde van het product als compensatie

Snelle afhandeling van claims, meestal binnen 20 dagen

Ontvangst van de garantiedocumenten en procedure in geval van een schadegeval

Je ontvangt de vereiste documenten voor de garantieverlenging automatisch per e-mail van onze partner, SPB Benelux BV, binnen 20 dagen nadat je bestelde producten zijn verzonden. In geval van schade wordt de garantieclaim in drie eenvoudige stappen afgehandeld:

  1. Meld een defect snel en gemakkelijk per e-mail naar alternate.claims@spb.be.
  2. Een servicemedewerker verduidelijkt de verdere procedure.
  3. Alle nodige documenten voor de afhandeling worden ingediend bij SPB nadat de herstelling is uitgevoerd.

Hou er rekening mee dat de algemene voorwaarden van SPB Benelux BV van toepassing zijn op de afhandeling van een claim.

Bij de verwerking van jouw persoonsgegevens en bestelgegevens besteden wij uiteraard aandacht aan de beveiliging van je gegevens. Meer informatie hierover vind je in onze privacyverklaring.

Mogelijke garantieverlenging

Afhankelijk van de productgroep en de prijs van het product zijn verschillende garantieverlengingen mogelijk. De prijzen voor een ALTERNATE garantieverlenging hangen enerzijds af van de prijs van het product waarvoor een garantieverlenging wordt afgesloten en anderzijds van de gewenste periode van de garantieverlenging.

Je kan meteen bij het betreffende product en tijdens de bestelprocedure zien voor welke apparaten een garantieverlenging mogelijk is en wat de prijs hiervan is.