Samsung Memory, waar het allemaal begon

Het merk Samsung is voor de meeste mensen een bekend merk. Waarschijnlijk heb je zelf al een Samsung product in huis, zoals een tv, SSD of misschien wel één van de populaire Samsung Galaxy smartphones. Sinds de oprichting in 1969, met de naam Samsung-Sanyo Electronics, houdt Samsung zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve producten voor de consumentenelektronica. Het streven is onder andere de beste producten en diensten ontwikkelen die afgestemd zijn op de wensen en behoeften van klanten. Door de gedrevenheid en passie voor perfectie groeide Samsung in 2006 dan ook uit tot één van de grootste bedrijven op het gebied van consumentenelektronica.

 

Samsung SSD's in alle vormen en maten

In 2002 werd Samsung gezien als wereldwijde nummer 1 fabrikant in NAND-flashgeheugen. De dag van vandaag is de EVO-reeks, waarom de 870 EVO, 970 EVO en 970 EVO Plus zitten, een van de populairste series onder de interne SSD’s. De 980 en 980 Pro SSD's hebben één van de hoogste lees- en schrijfsnelheden en daardoor ben je gegarandeerd van snelle pc-prestaties! Ze zijn op het gebied van snelheid, zuinigheid en prestaties een echte must have! Met de revolutionaire NVMe SSD-technologie en V-NAND technologie en hun streven naar het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten blijven zij toonaangevend op de IT-markt.

Ben je op zoek naar geheugen dat je makkelijk kan meenemen? Dan biedt Samsung verschillende oplossingen. Met de portable SSD's, zoals de Portable T5, Portable T7 en de T7 Touch van Samsung ben je ook verzekerd van snelheid onderweg. Dankzij het kleine formaat (formaat van een visitekaartje) neem je je gegevens overal mee naar toe. Met de geavanceerde V-NAND-technologie, AES 256-bits hardware-encryptie en metalen behuizing zijn deze portable SSD's op alles voorbereid.

 

Neem je herinneringen overal mee naartoe dankzij Samsung

Als je een nog meer compacte oplossing nodig hebt, kan je kiezen voor een geheugenkaart of USB-stick van Samsung. Deze kan je snel in je pc of notebook steken om foto’s, video’s of andere bestanden op te slaan en overal mee naartoe te nemen. De BAR Plus USB-sticks zijn onmisbare must haves voor elke dag. Het ontwerp is strak en de snelheid is ongekend. Het full-body metalen design is een toonbeeld van minimalisme. De stick past gemakkelijk in je hand en is een slimme mix van stijl, snelheid en betrouwbaarheid. Voor veel extra ruimte op een compacte manier kies je voor de FIT Plus. Plug de USB-stick in om je toestellen secundaire extra opslagruimte te geven en laat hem gewoon zitten zodat je gemakkelijk meer bestanden overal mee naartoe kunt nemen. De FIT Plus zit niet in de weg, zodat je altijd snel, betrouwbaar en veilig je bestanden bij de hand hebt. Twee USB-sticks in één? Dat kan en is dubbel zo handig. De DUO Plus is een USB Type-C-stick met een superhandige Type-A-adapter. Je zorgen zijn voorbij, want de geïntegreerde Type-A-adapter is compatibel met al je oudere apparaten. Hierdoor kan je supersnel en flexibel al je gegevens kopiëren en ruimte vrijmaken.