Sky Links
Sky webcams

Logitech

Alles van Logitech Gaming
Onze toppers
In de spotlight
Populair in deze categorie
Logitech

Toon jouw stijl dankzij Logitech

Logitech werd in 1981 opgericht in het Zwitserse Lausanne. Van bij de oprichting werd al meteen een grote focus gelegd bij innovatie en kwaliteit. De producten en ervaringen die Logitech creëert worden zo ontworpen dat ze vlot in het dagelijkse leven van mensen past. Al snel ging het succes van Logitech gepaard met een uitbreiding naar Silicon Valley, waar het mensen blijft verbinden met elkaar via innovatieve randappatuur voor computers. Bovendien kwam Logitech op de proppen met veel primeurs in de industrie, waaronder infrarode draadloze muizen, trackballs met duimbediening, lasermuizen en nog veel meer. Sinds hun verhuis naar de Verenigde Staten, blijven ze ook groeien. Voor elk product kijken ze naar de manier waarop hun klanten verbinden en communiceren met de digitale wereld. Logitech verkoopt ondertussen producten over heel de wereld en is daardoor uitgegroeid tot een multimerkbedrijf dat producten ontwerpt voor muziek, games, video en computerwerk.

Comfort tijdens het werk met Logitech muizen, toetsenborden en headsets

Maak kennis met de Logitech producten bij ALTERNATE. Zowel de gewone pc-accessoires van Logitech als de gaming artikelen van Logitech G vind je terug in ons assortiment. Om je dagelijkse activiteiten te ondersteunen bieden we handige en ergonomische apparaten voor op kantoor zoals: een comfortabele muis, een ergonomisch toetsenbord en een flexibele muismat. Voor je online meetings zijn er ook headsets en webcams. Heb je wat meer nood aan geluid en muziek? Dan zijn de geweldige klinkende luidsprekers voor pc echt iets voor jou.
Logitech G biedt een assortiment van muizen, toetsenborden, headsets en speakers die aangepast zijn aan de noden van gamers. Voor een meer intense game-ervaring hebben we ook gamepads, stuurwielen en joysticks. Met de Saitek lijn kies je allerlei handige apparaten die toegespitst zijn op populaire sim games zoals farm simulators, flight simulators en race simulation.
Met Logitech heb je de juiste (gaming) gear om te knallen!