ALTERNATE.be: jouw on- en offline specialist

In de loop der jaren is ALTERNATE uitgegroeid tot een pionier in de computer en IT-industrie. Bij ALTERNATE vind je alles van pc onderdelen tot volledige computers, routers en switches om je netwerk uit te breiden, smartphones en notebooks voor onderweg en nog veel meer. Zelfs liefhebbers van home cinema, smart home en hifi kunnen bij ALTERNATE terecht. Doe-het-zelvers vinden hier ook het juiste gereedschap, krachtige tuingereedschappen en de perfecte accessoires voor outdoorvakanties.

 

ALTERNATE Gaming

Op zoek naar een nieuwe gaming pc of laptop? Dan ben je bij ALTERNATE aan het juiste adres! Ons team van professionele assembleurs bouwt dagelijks de beste gaming pc’s, geschikt voor gamers van alle levels. Voor beginnende gamers is de Gamer Starter, Gamer RED en Gamer RED Starter serie uitgebracht. Deze pc’s loodsen je moeiteloos door al je favoriete games. Eerder nood aan een krachtigere pc? Dan is de Gamer Pro of Gamer RED Pro de juiste pc voor jou. Met krachtige graphics en een unlocked processor heb je alles in handen om elke overwinning te halen. De Gamer iCUE Certified of Gamer RED iCUE Certified gaming pc’s zijn het neusje van de zalm in ons assortiment. Deze pc’s passen het best bij de hardcore gamer die de competitie volledig wil wegblazen en niet terugdeinst van een goede portie overkill.
Ook voor laptops kan je bij ALTERNATE terecht. Voor de gamers die graag mobiel blijven, is er de Gamer Pro lijn met stevige notebooks waar je thuis of onderweg je favoriete games op speelt.

 

Niet enkel voor gamers

Het aanbod voor gamers is bij ALTERNATE groot, maar ook voor alledaagse taken of bedrijven is er een ruim assortiment beschikbaar. De ALTERNATE Workstations worden zorgvuldig samengesteld om de beste prestaties op het werk of op je thuiskantoor te leveren. Op zoek naar een kleiner model? De ALTERNATE Mini- of Multimedia pc’s zijn perfect om op kleine bureaus te werken. Toch eerder fan van een laptop? Bekijk dan zeker de ALTERNATE Bishop reeks!

 

Build it yourself

Vind je niet wat je zoekt? Geen probleem! Je kan namelijk je eigen droom-pc samenstellen dankzij de PC-builder op de website of met de hulp van een collega in de showroom. Deze pc wordt dan speciaal voor jou geassembleerd en klaargezet om af te halen of te verzenden. Bouw je je pc liever zelf? Dat kan ook! Dan worden de losse onderdelen bij jou bezorgd en kan je zelf je computer assembleren.