Sky Links
Sky
Solden - dé beste deals, speciaal voor jou.
Alle deals
Hardware deals
Pc & laptop deals
Peripheral deals
Gaming deals
Smart home deals

Deze actie is geldig van 1/7/2024 t.e.m. 31/7/2024 of zolang de voorraad strekt.

De prijzen en aanbiedingen kunnen variëren tijdens de actieperiode. Voor alle aanbiedingen geldt op=op.

De doorstreepte prijs die bij Outlet-producten wordt getoond is de huidige nieuwprijs van het product bij ALTERNATE. Indien het product niet meer beschikbaar is in het ALTERNATE assortiment, wordt de laatste nieuwprijs gehanteerd die het product had toen het uit het assortiment werd gehaald.

Solden, dat is een hele maand de beste deals

In België kan je twee keer per jaar een soldenperiode verwachten, waarin je kan profiteren van te gekke kortingen. Ook dit jaar brengt ALTERNATE je de leukste koopjes die je online vindt! Tijdens de solden vind je producten in elke mogelijke categorie aan een prikje. Wat je ook zoekt, of het nu gaat om een fantastisch nieuw moederbord, een razendsnelle SSD of stijlvolle gaming headset, je vindt het bij ons. Natuurlijk zijn je opties niet beperkt tot hardware en gaming. Ook op pc's, laptops, routers en nog veel meer haal je je voordeel tijdens de solden. Het assortiment aan aanbiedingen is ook dit jaar weer heerlijk uitgebreid.

 

Van de solden geniet je online en in de showroom

ALTERNATE maakt het je gemakkelijk met een mooie soldenpagina. Bekijk je de producten toch liever voor je ze koopt? Dan ben je uiteraard steeds welkom in onze showroom. Ook daar geniet je namelijk van alle acties voor deze soldenperiode. Bovendien helpen onze verkopers je graag met hun professioneel advies. Profiteer van de koopjesperiode en bespaar geld met onze adviezen. Bovendien lichten wij je met plezier in over andere acties en promoties waar je van kan genieten bij ALTERNATE. Bestel je online, dan sturen wij jouw producten de volgende werkdag al op. Doe jouw aankopen in het comfort van je eigen huis en geniet van een snelle levering. Waar wacht je nog op? Bekijk de prijsverminderingen nu, wie weet heb jij binnenkort dat ene product waar je al maanden op wacht aan een prachtprijs!