Sky Links
Externe SSD

Samsung Memory

Onze toppers
In de spotlight
Populair in deze categorie
Samsung Memory

Samsung Memory: SSD's, USB-sticks, geheugenkaarten en meer

Het merk Samsung is voor de meeste mensen een bekend merk. Waarschijnlijk heb je er zelf al een product van in huis, zoals een tv, SSD of misschien wel één van de populaire Galaxy smartphones. Sinds de oprichting in 1969, met de naam Samsung-Sanyo Electronics, houdt Samsung zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve artikelen voor consumenten. Door de gedrevenheid en passie voor perfectie groeide ze in 2006 dan ook uit tot één van de grootste bedrijven op het gebied van consumentenelektronica.

Expand your capacity met Samsung Memory

In 2002 werd Samsung gezien als 's wereld nummer 1 fabrikant in NAND-flashgeheugen. De dag van vandaag is de EVO-reeks, waarin o.a. de 870 EVO, 970 EVO en 970 EVO Plus zitten, een van de populairste series onder de interne SSD’s. De 980 en 990 PRO Solid State Drives hebben één van de hoogste lees- en schrijfsnelheden, waardoor je bent gegarandeerd van snelle prestaties! Ze zijn op het gebied van snelheid, zuinigheid en prestaties een echte must have! Met de revolutionaire NVMe en V-NAND technologie en hun streven naar het ontwikkelen van nieuwe innovatieve producten blijven zij toonaangevend op de IT-markt. Op onze website vind je verschillende varianten van Samsung Memory storage solutions, zo vind je de optie die het beste bij jou past.
Ben je op zoek naar geheugen dat je makkelijk kan meenemen? Dan biedt Samsung verschillende oplossingen. Met een portable SSD, zoals de Portable T7 en de T7 Touch ben je ook verzekerd van snelheid onderweg. Dankzij het kleine formaat (formaat van een visitekaartje) neem je je gegevens overal mee naartoe. Met de geavanceerde V-NAND-technologie, AES 256-bits hardware-encryptie en metalen behuizing zijn deze externe SSD's op alles voorbereid. Bekijk het aanbod van Samsung snel online!

Neem je herinneringen overal mee naartoe dankzij Samsung

Als je een nog compactere oplossing nodig hebt, kan je kiezen voor een geheugenkaart of USB-stick van Samsung. Deze kan je snel in je pc of laptop stoppen om foto’s, video’s of andere bestanden op te slaan en overal mee naartoe te nemen. De BAR Plus USB-sticks zijn onmisbare must haves. Het ontwerp is strak en de snelheid is ongekend. Het full-body metalen design is een toonbeeld van minimalisme. De stick past gemakkelijk in je hand en is een slimme mix van stijl, snelheid en betrouwbaarheid. Voor veel extra ruimte op een compacte manier kies je voor de FIT Plus. Plug de USB-stick in om je toestellen secundaire extra opslagruimte te geven en laat hem gewoon zitten zodat je gemakkelijk meer bestanden overal mee naartoe kunt nemen. De FIT Plus zit niet in de weg, zodat je altijd snel, betrouwbaar en veilig je bestanden bij de hand hebt. Twee USB-sticks in één? Dat kan en is dubbel zo handig. De DUO Plus is een USB Type-C-stick met een superhandige Type-A-adapter. Je zorgen zijn voorbij, want de geïntegreerde Type-A-adapter is compatibel met al je oudere apparaten. Hierdoor kan je supersnel en flexibel al je gegevens kopiëren en ruimte vrijmaken. Heb je niet veel ruimte nodig? Dan heb je met een USB stick van 32 GB genoeg. Toch graag iets meer? Dan zijn er producten in het assortiment van 64, 128 of zelfs 256 GB! Kijk online, kies een product met de specificaties die jij belangrijk vind, vergelijk de modellen en koop jouw product of accessoire aan een scherpe prijs!