Nieuwe productreview plaatsen

Je gebruikersnaam dient tussen 5 en 15 tekens te bevatten en kan bestaan uit letters, cijfers en maximaal één spatie of verbindingsstreepje. Speciale tekens (zoals ! § $ #) kunnen niet worden gebruikt.
Je gebruikersnaam wordt publiek getoond bij elke productreview die je plaatst.
Richtlijnen voor productreviews

Met een productreview geef je je mening weer over bijvoorbeeld de functionaliteit, kwaliteit en je algemene tevredenheid over het product. Zo kunnen geïnteresseerden zich een beter beeld vormen van het product.

Hou bij het schrijven van je review rekening met onderstaande richtlijnen. Reviews die deze richtlijnen niet volgen zullen niet worden geplaatst.

  • Geef het product een score van 1 tot 5 sterren, gebaseerd op jouw eigen ervaringen met het product.
  • Beschrijf in het tekstveld zo objectief mogelijk de voor- en nadelen van het product. Let op, enkel Nederlandstalige reviews worden aanvaard.
  • Indien je niet bent ingelogd, kan je een review plaatsen door een unieke gebruikersnaam op te geven. Hou er rekening mee dat deze publiek wordt getoond en niet kan worden verwijderd of aangepast.
  • Reviews met immorele, pornografische of andere aanstootgevende teksten zijn absoluut verboden.
  • Plaats je review steeds bij het juiste product. Reviews of ervaringen met andere producten dienen op de relevenate pagina geplaatst te worden.
  • Links naar externe websites zijn niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
  • Reviews dienen zo duidelijk mogelijk te worden onderbouwd, zodat deze voor de lezer goed te volgen zijn. Een opmerking als "werkt niet!" is niet voldoende om een goed beeld van het product te vormen.
  • De productreviews zijn niet bedoeld voor het melden van eventuele defecten, klachten en suggesties aan Alternate. Hiervoor gebruik je de hieronder vermelde contactpagina.
  • De reviews worden door Alternate gecontroleerd op het respecteren van deze richtlijnen. Hierdoor kan het enkele dagen duren voordat je review zichtbaar wordt op de website. In het geval dat de richtlijnen niet gevolgd worden, zal de review niet geplaatst worden.

Voor suggesties, opmerkingen, klachten of garantieafhandelingen kan je steeds bij ons terecht via onze contactpagina.



Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief eventuele verzendkosten. verzendkosten