Corsair Memory Inc - van geheugenfabrikant tot gaming-leverancier

Corsair startte in 1994 met het aanbieden van RAM geheugen en werd hiermee wereldwijd bekend. Met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector zijn ook talrijke andere pc-componenten en randapparatuur aan het assortiment toegevoegd. Corsair richt zich voornamelijk op pc-gamers. Dankzij de gaming headsets mis je geen enkele stap van de tegenstanders tijdens pittige multiplayer duels. Met een Corsair gaming toetsenbord kan je vlot door je games bewegen en dankzij de vele RGB-opties kan je de kleuren afstellen naar jouw setup. Met Corsair komt er beweging in het spel en kleur in de duisternis, maar als het aankomt op het kiezen van wapens, kan je niet om een hoge-resolutie gaming muis heen. Natuurlijk heeft Corsair deze ook, met vele varianten zoals de Dark Core, HARPOON of M55. Omdat zulke uiterst precieze muizen een stevige basis nodig hebben, biedt Corsair talrijke muismatten aan. Deze komen in verschillende maten en kleuren zodat jij de perfecte muismat voor jouw set-up kan kiezen. Met de comfortabele gaming chairs van Corsair maak je je gaming room compleet.

 

Behuizing, geheugen, voeding: de Corsair pc

Corsair heeft niet enkel een uitgebreid gamma voor gamers, ook voor de mensen die graag zelf een pc bouwen hebben ze verschillende producten. Op zoek naar een nieuwe voeding? Bij Corsair vind je gegarandeerd de juiste. Modulair, niet modulair, verschillende afmetingen of alle soorten wattage, Corsair heeft ze. Maar wat is het nut van een voeding als je geen behuizing hebt om hem in te bouwen? In een stijlvolle case zoals een Corsair Obsidian Series of Carbide Series voelt de PSU zich helemaal thuis. Zorg ervoor dat je games razendsnel opstarten dankzij een SSD van Corsair. Voor de koeling van je nieuwe pc ben je bij Corsair aan het juiste adres. Corsair heeft verschillende types case fans en all-in-one waterkoelers, die voorzien zijn van fantastische RGB-verlichting. Ga je de uitdaging aan en bouw je een watergekoelde pc met een custom loop? Dan zijn de Corsair Hydro X Series producten ideaal voor je build. Hieronder vallen producten zoals CPU-blocks, GPU-blocks, tubing, radiatoren, koelvloeistof en nog veel meer. Het werkgeheugen mag niet in een pc ontbreken en zo sluit de cirkel van Corsair producten zich met het klassieke RAM. Van dekstopgeheugen tot laptopgeheugen, Corsair heeft wat je nodig hebt. Wil je je niet wagen aan het bouwen van een pc? Dan heeft Corsair de perfecte pre-builds voor jou! Deze gaming pc’s kunnen moeiteloos alle games aan en zien er daarnaast nog eens fantastisch uit. Imponeer je vrienden en tegenstanders en haal de overwinning binnen!

 

Breng je gaming room tot leven met Corsair iCUE!

Corsair iCUE is software die met verschillende apparaten van Corsair compatibel is. Met iCUE kan je de RGB-verlichting op al jouw compatibele Corsair-apparaten volledig synchroniseren voor een ongeëvenaarde lichtshow in jouw gameroom. Sinds kort is het mogelijk om jouw gaming setup nog indrukwekkender te maken dankzij de samenwerking tussen Corsair iCUE en Philips Hue! Zo kan je niet enkel een regenboogeffect op jouw RGB computersetup afspelen, maar doorheen jouw hele huis! Alles wat je hiervoor nodig hebt is iCUE 4.0 op jouw computer, compatibele Corsair producten, een Philips Hue bridge en Philips Hue lampen of andere randapparatuur. Corsair heeft daarnaast ook een partnership met ALTERNATE voor het bouwen van iCUE Certified pc-systemen. Ben je op zoek naar een nieuwe gaming pc die je wil integreren in je Corsair setup? Dan zijn de ALTERNATE iCUE Certified gaming pc's zeker de moeite waard om te bekijken!