Je gaming setup upgraden met AMD processoren of grafische kaarten? Dat kan bij ALTERNATE!

AMD werd in 1969 opgericht als Silicon Valley start-up en begon met tientallen werknemers die de focus legden op halfgeleiders. Sindsdien is het bedrijf wereldwijd uitgegroeid tot een van de pioniers in de IT-industrie door middel van belangrijke technologische doorbraken en primeurs. Met een drang naar innovatie werken AMD-werknemers elke dag om het potentieel van computers te maximaliseren en zo de manier waarop mensen leven, werken, leren en spelen te veranderen. Natuurlijk is het mogelijk om via ALTERNATE de nieuwste producten van AMD online te bestellen aan een mooie prijs. We bieden snelle en veilige levering binnen België.

Haal het meeste uit je pc met een AMD Ryzen processor

Vandaag de dag biedt AMD het breedste assortiment van toonaangevende high-performance CPU’s, waarbij de gekende AMD Ryzen™ processoren slechts een klein stuk van het verhaal zijn. AMD processoren beschikken doorgaans over een groot aantal cores, en beschikken meestal over nog veel meer threads. Hierdoor zijn deze CPU's perfect om vloeiend meerdere taken tegelijk uit te voeren. Als je dagdagelijkse taken wil uitvoeren met je pc, is de AMD Ryzen 3 een perfect startersmodel. De AMD Ryzen 5 is perfect voor gaming of lichte creatieve taken, AMD Ryzen 7 is geschikt voor zwaardere games. AMD Ryzen 9 is het krachtige werkpaard dat met gemak de hoogste performance biedt in games en beeldbewerking. Heb jij toch nog meer kracht nodig, dan zal de Threadripper de CPU voor jou zijn. Uiteraard kan je ook gewoon desktops, laptops en barebones pc’s bestellen met een ingebouwde AMD processor. Met een AMD Ryzen 3 laptop kan je zo gemakkelijk onderweg je dagdagelijkse officetaken afwerken en als je een AMD Ryzen 5 laptop in huis haalt bewerk je gemakkelijk een ontwerp on the go. Heb je nog een toestel nodig voor zwaardere taken? Koop dan een Ryzen 7 desktop. Als je de meest sterke prestaties wil zien bij je videobewerking of 3D-werk, dan zal een Ryzen 9 desktop je vast overtuigen. Bouw je toch liever zelf een pc, let er dan zeker op om een moederbord met de juiste AMD socket voor jouw AMD processor te kopen.

Game zoals nooit tevoren met een AMD Radeon GPU in je pc

Ook op vlak van grafische chips is AMD een grote speler. Zo zijn de AMD Radeon grafische kaarten razend populair. In de Radeon-serie heb je de RX 6500 XT kaarten als instapmodellen voor lichter gamingwerk, RX 6750 XT voor de iets serieuzere gamer en RX 6800 XT tot zelfs RX 7900 XTX voor de fans van high-end graphics en competitief gamen. Haal het maximale potentieel uit jouw toestel en geniet van het kleinste detail, ervaar levensechte explosies en laat je helemaal meeslepen tijdens de beste en spannendste momenten tijdens het gamen.