Alternate maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
VIVE LOGO

DE BESTE VR ERVARING DIE JE OOIT HEBT GEHAD.

Vive Pro headset

VIVE Pro is het best uitgeruste en meest volledige Virtual Reality-systeem dat VIVE ooit gemaakt heeft. Hij is ontworpen om te voldoen aan alle behoeften van de meest veeleisende VR-gebruikers. Van uitgestrekte kantooromgevingen tot het comfort van uw woonkamer, de VIVE Pro overtreft elke verwachting en sleept je mee in de meest intense virtual reality-ervaring.

ZIE ELK DETAIL.

Merk het verschil met VIVE Pro. De nieuwe schermpanelen zijn een streling voor het oog en laten je wildste verbeelding tot leven komen. Ervaar de virtuele wereld met superrijke kleuren en meer details dan ooit tevoren.

2880 x 1600 37% 78%
615 PPI Meer PPI Meer pixels

ÉCHTE VR VRIJHEID.

Dankzij de Intel® WiGig-technologie geniet je van virtual reality zonder snoer!
Ervaar de beste tracking en echte vrijheid!


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


3
Kredietvorm: lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): Alternate, Oeyvaerbosch 16-18, 2630 Aartselaar.

Voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 800 Euro met een looptijd van 10 maanden is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 0%, de maandaflossing 80 Euro en het totaal terug te betalen bedrag 800 Euro.

Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de