Verhalen vertellen met Schleich

Het brullen van een T-Rex en de dreunende stappen van een enorme Brachiosaurus zijn meer dan alleen maar fantasie. Zij zijn de basis voor een kleurrijke creativiteit en probleemoplossend denken. Maar zij zijn ook de oorsprong van een geest die zich niet in een hokje laat opsluiten. Vastpakken, bekijken, ontdekken, de dieren van Schleich paraderen door de kinderkamer alsof ze regelrecht uit de natuur komen. Daarbij gaat het niet alleen om de vorm en hoe ze eruitzien. Als kinderen speelgoeddieren kunnen ervaren met al hun zintuigen, kunnen ze hun eigen verhalen en scenario’s bedenken en ten volle genieten van het spel.

Voor alle dierenliefhebbers

Schleich biedt zes verschillende themawerelden waarmee kinderen zich op een unieke manier kunnen uitdrukken en dus ontwikkelen.
Met de Wild Life serie doorkruis je de savanne, ga je op safari en beleef je spannende avonturen.
In Farm World van Schleich kom je niet alleen typische boerderijdieren tegen, maar ook honden en paarden. Ga aan de slag op de boerderij, spring in de tractor en ga het veld op of verzorg de paarden. Op zoek naar meer avontuur? Dan kan je op de ranch rodeo oefenen!
Als je van paarden houdt, ben je bij Horse Club aan het juiste adres. Kom mee naar de paarden in de wei, voer ze in hun box of neem ze in de paardentrailer mee naar wedstrijden. Later kan je ze dan borstelen op de wasplaats. In de manege gebeurt er steeds van alles!

Voor iedereen een ander thema

Klein en snel, groot en sterk, of machtig en met vleugels, met de Dinosaurs wordt het nooit saai! Ontdek de eerste giganten, van T-Rex, via de Kentrosaurus tot en met de Raptors. Hier vind je alles wat je onderzoekershart begeert.
Ga voor een vleugje magie met Bayala. Midden in Bayala wonen magische elfen en heel veel betoverende wezens. Ontdek een fantasievolle wereld van vriendschap, magie en avontuur. Neem een duik in het water en laat je betoveren in de kleurrijke wereld van de zeemeerminnen van Meamare.
Van de vier bestaande werelden van Eldrador is het de lavawereld gelukt zich meester te maken van het superwapen. Dit wapen verleent de lichtgeraakte creaturen een kwalijke macht waarmee zij de water-, steen- en ijswereld kunnen overheersen. De andere werelden kunnen hun eigen werelden alleen maar redden als het hun lukt het superwapen in handen te krijgen.