Momenteel is het erg druk en kan de levertijd van je bestelling en de responstijd van onze klantendienst vertraging oplopen.
x

Maatregelen in verband met het coronavirus COVID-19

Laatste update: 30 november

Vanaf 1 december 2020 is onze showroom opnieuw geopend na de wijziging in de coronamaatregelen die ons worden opgelegd door de regering. We staan uiteraard nog steeds online voor je klaar, maar ook voor afhaling en service kan je nog steeds bij ons terecht in onze vestiging te Aartselaar.

Het is opnieuw mogelijk om in de showroom bestellingen te plaatsen, adviezen in te winnen of producten om te ruilen. Ter plaatse nazicht of herstellingen laten uitvoeren kan echter nog niet.


Je draagt te allen tijde een geschikt mondmasker. Indien je niet over een geschikt mondmasker beschikt, kan je ter plaatse herbruikbare mondmaskers aankopen.

Bewaar steeds een minimale afstand van 1,5 meter ten opzichte van andere personen.

Er kunnen maximaal 5 klanten tegelijk de ruimte betreden.

Indien je ter plaatse betaalt, doe je dit elektronisch en met voorkeur contactloos. Cash geld kan jammer genoeg niet worden aanvaard.Veelgestelde vragen

Je kan in de vestiging te Aartselaar nog steeds terecht voor het afhalen van je online bestelling. Het is opnieuw toegestaan om ter plaatse bestellingen te plaatsen of aanpassingen te laten doen aan bestaande bestellingen. Ook voor informatie kan je opnieuw terecht in onze showroom.

Indien je een defect product wil binnenbrengen voor nazicht en/of reparatie, kan je dit nog steeds ter plekke doen. Producten worden niet ter plekke getest of gerepareerd. Omruilingen kunnen gebeuren in de showroom of per post. Meer informatie daarover kan je hier terugvinden.

Je kan ter plekke enkel elektronisch betalen, liefst contactloos. Ook betalen met ecocheques en het openen van een krediet is opnieuw mogelijk. Betalingen met contant geld worden niet aanvaard.

Desondanks de opening van de showroom, is het niet mogelijk om ter plekke producten uit te testen.

Indien alle producten in je bestelling voldoende voorradig zijn in ons magazijn, en zowel jouw bestelling als betaling op werkdagen (maandag t.e.m. vrijdag) voor 22.00 uur bij ons toekomen, wordt je bestelling dezelfde dag nog aan bpost overhandigd. De levering volgt dan doorgaans de volgende werkdag. Er kunnen echter wel vertragingen plaatsvinden bij bpost.

We beperken ons tijdelijk tot contact via Messenger en WhatsApp. Door drukte kunnen de wachttijden echter langer zijn dan je van ons gewend bent. Onze medewerkers doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk te beantwoorden en hopen op je begrip voor de langere wachttijden.

Het is momenteel erg druk bij onze klantenservice, hierdoor kan het langer duren dan normaal voor je een antwoord ontvangt. Ook werken er veel medewerkers vanuit huis, waardoor overleg langer kan duren. Tijdens drukke periodes hanteren wij aangepaste openingsuren zodat onze klantendienst elk bericht zo snel en compleet mogelijk kan beantwoorden. Je kan ons dus telefonisch bereiken van maandag tot zaterdag van 10u tot 16u.

Zodra wij jouw pakketje overdragen aan onze verzendpartner, ontvang je de Track & Trace code per e-mail. Helaas verloopt de bezorging anders dan normaal omdat er hygiënemaatregelen genomen moeten worden, dit kan vertraging veroorzaken.

We volgen de richtlijnen van de overheid op. Een groot deel van onze medewerkers werkt daarom van thuis uit. Zendingen vanuit risicogebieden worden enkele dagen in quarantaine geplaatst.

Wij willen de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten waarborgen. Omdat wetenschappers hebben ontdekt dat het Coronavirus tot 24 uur kan overleven op karton en tot zeker drie dagen op plastic besmettelijk blijft, plaatsen wij de inkomende zendingen vanuit risicogebieden tijdelijk in quarantaine.

Het is niet meer mogelijk om te kiezen voor een zaterdag- of avondlevering. Hou er verder ook rekening mee dat bepaalde afhaalpunten van bpost tijdelijk andere openingsuren kunnen hanteren dan vermeld wordt op onze website, of volledig gesloten kunnen zijn.


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de