Informatie over NVIDIA GeForce RTX 3000-serie grafische kaarten

Laatste update: 5 oktober 2020Bedankt voor je interesse in de nieuwe GeForce RTX 3000-serie grafische kaarten van NVIDIA. Door de gigantische vraag naar deze kaarten en de beperkte voorraad die hiervan bij de lancering beschikbaar is, houden wij je via deze pagina graag op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.Alle informatie over de specificaties en features van de nieuwe grafische kaarten van NVIDIA kan je vinden op deze pagina.
Doorgaans ontvangen wij op verschillende momenten doorheen de week grafische kaarten van verschillende leveranciers. Hierdoor is het moeilijk te voorspellen wanneer een bepaald model opnieuw beschikbaar zal zijn voor verkoop. Uiteraard hebben wij hierover dagelijks contact met onze leveranciers.
Door de grote hoeveelheid bestellingen die wij hebben ontvangen en de zeer beperkte beschikbaarheid vanuit NVIDIA is het niet mogelijk om hierover concrete informatie te voorzien. Nieuwe bestellingen worden steeds achteraan de wachtrij toegevoegd.
De officiële lancering van de nieuwe RTX 3000 grafische kaarten vindt plaats op onderstaande datums. Hou er rekening mee dat er bij de lancering slechts beperkte voorraad beschikbaar zal zijn en mogelijk niet alle modellen meteen bij de lancering (voldoende) verkrijgbaar zullen zijn.

17/09/2020: NVIDIA GeForce RTX 3080
24/09/2020: NVIDIA GeForce RTX 3090
29/10/2020: NVIDIA GeForce RTX 3070

Wil je op de hoogte blijven in verband met de lancering van deze producten? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief en hou onze sociale media goed in het oog.
Jammer genoeg zijn Founders Edition grafische kaarten enkel beschikbaar via de webshop van NVIDIA. Deze kunnen niet via Alternate worden besteld.
Omdat de voorraad van de nieuwe RTX 3000 grafische kaarten in de periode rond de lancering heel beperkt is, geldt momenteel voor zowel bedrijven als particuliere klanten een limiet van maximaal één RTX 3000 grafische kaart per klant. Naast een automatische check op de website wordt hierop ook een manuele controle uitgevoerd door onze medewerkers.
De positie van jouw bestelling in de wachtrij geeft geen enkele indicatie van de effectieve wachttijd en wordt bijgevolg niet door ons gecommuniceerd. Het is wel zo dat alle bestellingen steeds door ons worden verwerkt op basis van wanneer de bestelling en bijhorende betaling precies door ons werd ontvangen.
Een product met de status 'preorder' kan worden besteld via onze website maar heeft (nog) geen concrete verwachte levertermijn. Bestellingen waarin zich producten met de status 'preorder' bevinden, worden steeds verwerkt op basis van wanneer de bestelling en bijhorende betaling precies door ons werd ontvangen. Zo reserveer je dus je positie in de wachtrij. Zodra wij van onze leveranciers voorraad ontvangen die voor jou is gereserveerd, wordt je bestelling door ons verwerkt en verzonden. Je hoeft hiervoor zelf niets meer te doen.
Producten met de status 'momenteel nog niet bestelbaar' zijn nog niet officiëel gelanceerd door de fabrikant. Je kan wel reeds de prijs, foto's en specificaties van deze producten raadplegen, maar kan het product nog niet bestellen. Zodra het product wordt gelanceerd, komt onze voorraad beschikbaar op onze website en kan je een bestelling of preorder plaatsen. De lanceringsdatums van de RTX 3000 grafische kaarten zijn als volgt:

17/09/2020: NVIDIA GeForce RTX 3080
24/09/2020: NVIDIA GeForce RTX 3090
29/10/2020: NVIDIA GeForce RTX 3070
Je bestelling aanpassen of annuleren kan via onze klantendienst. Je bestelling annuleren is ook mogelijk via je klantaccount op onze website. Hou er wel rekening mee dat bij een aanpassing of annulering van je bestelling je positie in de wachtrij niet behouden blijft. In het geval van een aanpassing of een nieuwe bestelling komt deze dus achteraan de wachtrij te staan.
Om de wachttijd te beperken, worden in de PC-Builder enkel producten getoond die binnen een redelijke termijn kunnen worden geleverd. Omwille van de onbekende levertermijn van de RTX 3000-kaarten, worden deze in de PC-Builder dus niet getoond tot er opnieuw voorraad beschikbaar is. Mocht je in tussentijd toch reeds een pc willen configureren met een RTX 3000 grafische kaart, kan je hiervoor contact opnemen met onze klantendienst.
De codes voor deze actie zijn gelimiteerd beschikbaar en worden, zolang de voorraad strekt, via mail verstuurd binnen de 24 uur nadat je bestelling door ons werd verzonden. Indien je de codes niet hebt ontvangen, controleer dan zeker eerst de map waarin je ongewenste (spam) mail wordt verzameld. Indien je de codes hier ook niet kan terugvinden kan je contact opnemen met onze klantendienst.

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de