Momenteel is het erg druk en kan de levertijd van je bestelling en de responstijd van onze klantendienst vertraging oplopen.
x
<!-- unknown -->

Welke vermogensklasse heb ik nodig?

Als je een hogedrukreiniger wil aanschaffen, dan is het belangrijk dat je goed let op de vermogensklasse van het apparaat. Het reinigingsvermogen van een hogedrukreiniger wordt bepaald door de combinatie van waterdruk en waterhoeveelheid. Hoe optimaler deze twee factoren op elkaar zijn afgestemd, des te eenvoudiger en sneller hardnekkig vuil wordt verwijderd en grote oppervlakken gereinigd zijn. Op basis van de gewenste toepassing heeft Kärcher de apparaten ingedeeld in klassen. Hoe groter het te reinigen oppervlak en/of hoe hardnekkiger de vervuiling is, des te hoger de aanbevolen klasse is. Zie hiervoor onderstaand schema.

K2

De Kärcher K2 hogedrukreinigers zijn geschikt voor kleinere schoonmaakklussen. Zo kan je onder andere fietsen, tuingereedschap en tuin-, terras- of balkonmeubelen reinigen. Uiteraard kan je hiervoor ook rekenen op hogedrukreinigers van een hogere vermogensklasse.

Bekijk alle K2 hogedrukreinigers

K3

De Kärcher K3 hogedrukreinigers zijn geschikt voor kleine schoonmaakklussen. Zo kan je onder andere tuingereedschap, tuinmeubelen, hekken, paden, scooters en motoren reinigen. Uiteraard kan je hiervoor ook rekenen op hogedrukreinigers van een hogere vermogensklasse.

Bekijk alle K3 hogedrukreinigers

K4

De Kärcher K4 hogedrukreinigers zijn geschikt voor middelgrote schoonmaakklussen. Zo kan je onder andere tuinpaden, scooters, motoren en kleine auto's reinigen. Uiteraard kan je hiervoor ook rekenen op hogedrukreinigers van een hogere vermogensklasse.

Bekijk alle K4 hogedrukreinigers

K5

De Kärcher K5 hogedrukreinigers zijn geschikt voor grote schoonmaakklussen. Zo kan je naast trappen, muren en schuttingen in de tuin ook vlot grotere auto's en busjes reinigen. Uiteraard kan je hiervoor ook rekenen op hogedrukreinigers van een hogere vermogensklasse.

Bekijk alle K5 hogedrukreinigers

K7

Met een Kärcher K7 hogedrukreiniger haal je een onklopbare krachtpatser in huis waarmee je vlot caravans, terreinwagens, zwembaden, grote terrassen, schuttingen en gevels kan reinigen.

Bekijk alle K7 hogedrukreinigers
Kärcher K7

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de