Alternate maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
Hoe slim is jouw huis? Ontdek de opties in onderstaande afbeelding.
Bedalarm
Constateer of iemand op bed ligt of juist niet en geef een alarm als dat nodig is.
Lamphouder
Lamp aan of uit, het kan automatisch én op afstand.
Lamphouder
Lamp aan of uit, het kan automatisch én op afstand.
Energiemeter
Denk aan en het milieu en bespaar energie, het gaat bijna vanzelf.
De mogelijkheden van domotica

Waar vroeger nog werd gesproken over ‘het huis van de toekomst’, is domotica al lang niet meer om alleen van te dromen. De ontwikkeling op het gebied van domotica gaat snel en biedt nu al eindeloze mogelijkheden om het comfort en de veiligheid van woonhuizen te optimaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om apparaten en verlichting in elke gewenste woonruimte aan te sturen en energiebesparing te bewerkstelligen. Maar ook op het gebied van beveiliging of als hulpmiddel bij de zorg voor ouderen, gehandicapten en kinderen zijn er talloze opties. Hoe je je huis ook wilt automatiseren: de eenvoud en het bedieningsgemak maakt het voor iedereen toegankelijk.

Bekijk hier het aanbod!


Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


3
Kredietvorm: lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): Alternate, Oeyvaerbosch 16-18, 2630 Aartselaar.

Voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 800 Euro met een looptijd van 10 maanden is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 0%, de maandaflossing 80 Euro en het totaal terug te betalen bedrag 800 Euro.

Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de