Alternate maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Op de Alternate website vindt u regelmatig aantrekkelijke, speciaal gemarkeerde producten terug die wij zonder verzendkosten aanbieden.
U bestelt meerdere exemplaren of combineert verschillende producten met gratis verzending? Geen probleem; de hele bestelling is dan nog steeds zonder verzendkosten.
Let op! Indien u een product met gratis verzending bestelt in combinatie met een product dat mogelijk niet meer in 1 verzendverpakking past, of een combinatie maakt van producten met en zonder gratis verzending, zijn de verzendkosten niet altijd gratis en gelden mogelijk de reguliere verzendkosten. Gratis verzending geldt uitsluitend voor verzending binnen België en geldt niet voor alle verzend- en betaalwijzen.
Producten met gratis verzending herkent u aan deze buttons:

Alle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


3
Kredietvorm: lening op afbetaling onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door Santander Consumer Finance Benelux B.V., kredietgever, Belgisch bijkantoor te Guldensporenpark 81, 9820 Merelbeke met maatschappelijke zetel te Winthontlaan 171, NL-3526 KV Utrecht. Kredietbemiddelaar (agent in nevenfunctie): Alternate, Oeyvaerbosch 16-18, 2630 Aartselaar.

Voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 800 Euro met een looptijd van 10 maanden is het jaarlijks kostenpercentage (JKP) 0%, de maandaflossing 80 Euro en het totaal terug te betalen bedrag 800 Euro.

Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de