Wegens drukte kan de levertermijn van je bestelling oplopen. We hanteren tijdelijk ook aangepaste contactmethodes, waarbij de responstijd kan oplopen.
x
ALTERNATE Belgie bv
Oeyvaersbosch 16-18
2630 Aartselaar

Tel.: +32 (0)3 - 871 11 11
Verzendwijzen
Bij ALTERNATE kiest u zelf hoe u uw bestelling wil ontvangen. Naast afhaling in onze showroom te Aartselaar kan u uw bestelling ook laten leveren.

De verzendkosten verschillen per bestelling, deze hangen namelijk af van het gewicht van het te verzenden pakket, de omvang van de bestelling, het land van levering en de geselecteerde verzendwijze. Veel van onze producten worden gratis verzonden, meer informatie over gratis verzending vindt u hier.

Bestellingen die door bpost in Vlaanderen of Brussel worden geleverd en op een werkdag voor 22:00 uur compleet worden afgerond, worden doorgaans reeds de volgende werkdag geleverd. Bij bestellingen die door DHL worden geleverd, bedraagt de uiterste besteltermijn, voor levering de volgende werkdag, 17:00 uur. Hou er rekening mee dat dit niet van toepassing is indien u kiest voor vooruitbetaling of indien niet alle producten voldoende bij ons voorradig zijn. Indien u bij het plaatsen van uw bestelling kiest voor een alternatieve bezorgdatum, stellen we alles in het werk om het pakket op de geselecteerde datum te leveren.


Levering aan huis

Met de verzendwijze levering aan huis wordt uw pakket door bpost, DHL, PostNL of UPS geleverd op het gekozen leveradres. Indien u uw bestelling en betaling voltooid voor 22:00 uur op een werkdag, wordt uw pakket normalerwijze de volgende werkdag reeds geleverd.

Meer informatiebpack@bpost & bpack 24/7

Met de verzendwijze bpack@bpost kan u uw pakket laten leveren in een postkantoor of postpunt in uw buurt. Met bpack 24/7 laat u uw pakket leveren in een pakketautomaat. Indien u uw bestelling en betaling voltooid voor 22:00 uur op een werkdag, kan u uw pakket normalerwijze de volgende werkdag reeds afhalen in het gekozen afhaalpunt.

Meer informatiebpost avondlevering

Met de verzendwijze bpost avondlevering wordt uw pakket door de koerier geleverd op het gekozen leveradres. Indien u uw bestelling en betaling voltooid voor 22:00 uur op een werkdag, wordt uw pakket normalerwijze de volgende werkdag reeds geleverd tussen 18:00 uur en 21:00 uur.

Meer informatiebpost zaterdaglevering

Met de verzendwijze bpost zaterdaglevering, word uw pakket door de koerier geleverd op het gekozen leveradres op zaterdag. Indien u uw bestelling en betaling voltooid voor 22:00 uur op vrijdag, wordt uw pakket normalerwijze de eerstvolgende zaterdag reeds geleverd.

Meer informatieDHL levering aan huis

Met de verzendwijze DHL levering aan huis wordt uw pakket door de koerier geleverd op het gekozen leveradres. Indien u uw bestelling en betaling voltooid voor 17:00 uur op een werkdag, wordt uw pakket normalerwijze de volgende werkdag reeds geleverd.

Meer informatieGroot elektro leverdienst

De verzendwijze Groot elektro leverdienst wordt enkel gebruikt bij het leveren van grote elektronische apparaten. Indien u voor 16:00 bestelt, wordt u na ontvangst van uw bestelling op werkdagen tussen 16:00 uur en 20:00 uur door ons gecontacteerd om een leverdatum vast te leggen. Bij deze verzendwijze hebt u de mogelijkheid om te kiezen om uw oude apparaat met ons terug mee te geven zodat wij het op een milieubewuste manier kunnen verwerken.

Meer informatieAlle prijzen worden getoond in euro (€), inclusief 21% BTW en Recupel-bijdrage; exclusief verzendkosten.


Laatst bekeken (0)
https://click.alternate.de